Hoteluri Hoteluri diverse

Cele mai bune fashion hoteluri in 2011

Designerul american Diane von Furstenberg, si-a prezentat noile camere la hotelul Claridge din Londra. Dar Diane are o companie pe masura: majoritatea designerilor au fost ocupati cu lansarea propriilor hoteluri in intreaga lume. Ai aici cateva dintre cele mai bune fashion hoteluri, destinatii perfecte in 2011 pentru iubitorii modei.

Hotel Armani, Dubai

Ocupand o suprafata totala de 25000 metri patrati – etajele 1 – 8, 38 si 39 ale noului turn Burj Khalifa (cea mai inalta cladire din lume) – hotelul gazduieste 8 restaurante, are facilitati pentru cumparaturi (accesorii si ciocolata apartinand brand-ului Dolci), o florarie Armani/Fiori si primul centru spa Armani al unui hotel. Preturile pleaca de la 560 euro.

Hotel Missoni, Edinburgh

Pornind de la conceptul opus designului minimalist care predomina in hotelurile actuale, Missoni a optat pentru culori vii si spirit italian pentru primul sau hotel, care are 136 camere distribuite pe 6 etaje. Locatia este un amestec de culori si modele ce poarta semnatura Missoni – firma are si propria gama de mobilier – si obiecte de marca apartinand unor designeri precum olandezul Marcel Wanders, finlandezul Eero Saarinen sau danezul Arne Jacobsen. Toate piesele au fost puse laolalta de Rita Missoni, membra a familiei Missoni, cea care se ocupa de noul hotel.

Bulgari Ritz-Carlton, Milano

Situat in zona cea mai eleganta a orasului Milano – intre Via Montenapoleone, Via della Spiga, Teatrul Scala si Academia Brera – hotelul bijutierului cu acelasi nume, cu gradina sa botanica de 4000 metri patrati, aduce o oaza de liniste in centrul orasului.

Hotelul Pelican Diesel, Miami

Fondatorul brandului Diesel, Renzo Rosso, spune despre prima sa experienta hoteliera: “M-am indragostit de acest hotel Art Deco atunci cand am vizitat Miami Beach la sfarsitul calatoriei de documentare. Astazi, Hotelul Pelican ofera multe elemente ale extravagantului stil Diesel. Se afla chiar pe plaja, fiecare camera este unica si poti servi masa si un pahar de vin la Pelican Café, savurand cele mai bune inventii culinare, intr-o atmosfera tipica si in acord cu spiritul Diesel”.

Hotel du Petit Moulin, Cristian Lacroix, Paris

Hotelul designerului haute couture este situat pe locul unei foste brutarii (cu semnul “Boulangerie” inca la locul lui), in cartierul Marais al capitalei franceze. Fiecare camera are un stil unic. Preturile pleaca de la 190 euro.

Casa Moschino, Milano

Hotelul firmei italiene a fost deschis in timpul Saptamanii Modei de la Milano, intr-o fosta gara ce dateaza din secolul 19. Camerele ale caror tarife pleaca de la 270 euro, pastreaza caracteristicile suprarealiste, extravagante din punct de vedere estetic, care au adus renume brandului Moschino.

Hotelul Pineapple House Ralph Lauren, Jamaica

Designerul american a construit aceasta locatie in Golful Montego acum cativa ani, decorandu-i camerele cu tesaturi albe si bambus, pentru a crea ambianta specifica plajei, oferind totodata “confort si evadare din comercial”. Vila are 4 dormitoare si poate fi inchiriata pentru 865 dolari pe noapte.

Nota: mergi la Londra vara ce vine? Berkeley a creat noul Prêt-à-Portea, servit impreuna cu biscuiti Chanel si alte deserturi inspirate de moda, care iti sunt oferite la ceaiul de dupa-amiaza.

Booking.com

About the author

TukTuk driver

Urcă în TukTuk! Oriunde te duc!

Add Comment

Click here to post a comment

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.



Booking.com




Urmărește-ne pe Facebook!

Newsletter

Newsletter Form (#1)

Abonează-te la Newsletter-ul TukTuk!

Lumea e a ta!

Fii la curent cu cele mai recente noutăți și informații din zona de turism și călătorie!


Newsletter

Newsletter Form (#1)

Abonează-te la Newsletter-ul TukTuk!

Lumea e a ta!

Fii la curent cu cele mai recente noutăți și informații din zona de turism și călătorie!