In masina

De la Londra la Paris cu numai 15 lire

Te-ai aflat vreodata in Londra si ai vrut sa ajungi in Paris insa nu stiai care e cel mai ieftin mijloc? Sau ai visat de langa turnul Eiffel sa ajungi in doar cateva ore pe Tamisa? Ei bine, afla ca poti parcurge acest traseu cat se poate de ieftin. Eurolines, companie a transportatorului britanic National Express, a redus tarifele pe autobuzele de la Londra la Paris, o ruta pe care competitia e acerba si care e deservita in prezent de numerosi transportatori, atat pe calea aerului cat si pe cea ferata. Pana acum, Eurostar si companiile aeriene low-cost s-au batut pe aceasta ruta, ambele practicand tarife in jur de 100 dolari dus-intors.

De la Londra la Paris cu numai 15 lire busIn prezent, una dintre cele mai folosite si ieftine solutii este cea oferita de companiile low-cost cum ar fi Easyjet, unde poti gasi zboruri la preturi de chilipir. Pe de alta parte, Eurostar transporta pasagerii din centrul unui oras in centrul celuilalt, fara probleme legate de securitate si in plus durata calatoriei este aceeasi.

Cu Eurolines pasagerii pot plati chiar si numai 15 lire pentru un singur drum intre cele doua orase. Cat dureaza calatoria? Sapte ore. Exista inclusiv un autobuz care circula noaptea cu plecare la ora 23. Pentru aceia care nu sunt presati de timp, este o economie substantiala de bani.

Asigura-te ca-ti rezervi biletele in avans, pentru ca, probabil ca si in cazul celorlalti transportatori, nu exista prea multe oferte la acest pret fabulos.

About the author

TukTuk guy

Urcă în TukTuk! Oriunde te duc!

1 Comment

Click here to post a comment

zoot.ro%20

answear.ro%20

Fii prietenul nostru pe Facebook!

Clasament concurs ”Adu vara în TukTuk”

Fereastra Albastra, Gozo,...
Votes: 1014
Tenerife
Votes: 824
Apus pe plaja Otres 2 din...
Votes: 329
La mare- Cazino Constanta...
Votes: 154
În neantul sălbatic din...
Votes: 94