" /> " /> " />
In aer

Lucruri amuzante de facut in aeroport cand ti s-a anulat zborul

Aeroporturile pot fi locuri minunate pentru petrecerea neasteptata a timpului liber. Vremea e potrivnica? A erupt vreun vulcan islandez? Zboruri anulate in toate partile si directiile? Bun, inseamna ca esti blocat in aeroport. Sa inceapa petrecerea!

Prin urmare, daca ti s-a anulat zborul, respira adanc si bucura-te de toate lucurile relaxante pe care probabil ca nu le faci cand vrei tu in viata de zi cu zi.

  • Imbata-te! – La urma-urmei… de ce exista baruri, ba chiar si pub-uri in aeroporturi? Savureaza cateva pahare undeva in apropierea portii tale de imbarcare. Nu trebuie sa te urci la volan si, daca ai noroc, iti va ramane suficient alcool in sange in momentul decolarii, ca sa poti trage un pui de somn.
  • Citeste tabloidele gratis – multi oameni petrec cateva minute atunci cand se afla intr-un magazin de profil pentru a citi stirile despre celebritati, obscenitatile si tot ce e legat de sex. Citeste cat de multe ziare vrei gratis, sau, eventual, cumpara cateva. Cand termini lectura, pune-le langa tine impreuna cu o bucata de hartie pe care sa scrii: “De vanzare: 1 euro”. Cu siguranta vor fi oameni care le vor cumpara.
  • Fa exercitiile fizice pe care le-ai lasat deoparte (si care te-au facut asa bucalat) – o plimbare de 30 de minute in aeroport arde acelasi numar de calorii ca si in cazul in care ai face-o afara. Adauga cateva bagaje – vei face inima sa-ti pompeze si te vei pregati si pentru un somn bun. Pentru a arde calorii in plus, urca si coboara scarile pe care le ai la indemana sau mergi pe langa pasarelele automate.

O plimbare in aeroport cu ochii in patru te poate duce de multe ori la intrarea in posesia unor bilete business class abandonate. Multi oameni reprogramati pe alte zboruri de conexiune le lasa pur si simplu pe mese, scaune sau pe podea. Gaseste unul si… iata-te in salonul de protocol al celor de la first class sau business.

Cei care muncesc in exces sau impatimitii Facebook pot cauta conexiuni wireless ascunse (gratuite) sau pot rula o multime de aplicatii care incap pe un memory stick. Pe masura ce se insereaza, gaseste un loc bun pentru dormit si nu uita sa-ti asiguri bagajul… legandu-l de picior.

Booking.com Tururile TukTuk
uganda

Expediție în Uganda: Margherita Peak/Safari cu jeepul și barca

From1,900 Euro
12 zile
Availability : 24 ianuarie - 4 februarie 2020
0

Safari și plajă în Kenya

From1,780 Euro
11 zile / 10 nopți
Availability : Oricând (tur cu plecare fixă: 20 - 31 august 2018)
0

Descoperă Chiang Mai, frumoasa regiune din nordul Thailandei!

From940 Euro
8 zile / 7 nopți
Availability : oricând (tur fix: 3-10 noiembrie 2018)
0
1 2

About the author

TukTuk guy

Urcă în TukTuk! Oriunde te duc!

Add Comment

Click here to post a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.Booking.com

Urmărește-ne pe Facebook!