" /> " /> " />
America de Nord

Lucruri gratis pe care le poti face in New York

O fi New York-ul faimos pentru cantecul Money, Money, Money, dar nu tot ce exista in orasul care nu doarme niciodata se leaga de hartiile verzi. Mannhattanul ofera vizitatorilor sai numeroase lucruri neasteptate care pot fi facute gratis, de la muzee pana la monumente de arta – si chiar mai mult. Acest minighid iti va da o idee despre modalitatile prin care poti “musca” o bucatica din “Big Apple” fara a fi nevoit sa scoti ceva din portofel.

Viziteaza Central Park

Intr-un oras atat de aglomerat, Central Park este o oaza binevenita de verdeata pentru locuitori si turisti deopotriva. Si cand spunem oaza, ne referim la peste 3 milioane de metri patrati de copaci, iarba verde, flori, alei, banci si nenumarate atractii. Mergi la Strawberry Fields, tributul adus lui John Lennon, care atrage sute de vizitatori zilnic si care iti aminteste sa-ti traiesti viata in pace. In jurul parcului sunt multe sculpturi, o stanca pentru alpinism si cateva scene pentru concerte. Nu uita ca toate zonele turistice atrag ca un magnet hotii de buzunare si nici aceasta nu face exceptie. Dar nu lasa acest impediment sa te opreasca de la a vizita frumosul parc. Daca nu ai altceva in plan, vino aici pur si simplu pentru a sta pe banca si a admira florile, in timp ce te relaxezi inaintea unei alte mari excursii.

Ia parte la concertele si reprezentatiile verii

Nu toata lumea ajunge in “Big Apple” in timpul verii, dar cei care reusesc sa faca asta se pot bucura de concerte si reprezentatii gratis oferite aproape in fiecare saptamana. De la Jason Mraz la Filarmonica Metropolitana si la scenele din muzicalul Mamma Mia!, aceste spectacole sunt variate ca gen si stil, dar toate vor fi cu siguranta pe placul turistilor insetati de cultura.

Viziteaza muzeele cu intrare libera

Muzeele sunt o parte integranta a vastei diversitati culturale a orasului New York si fiecare vizitator ar trebui sa faca o vizita macar la unul dintre ele. In timp ce multe ofera intrare libera studentilor new-yorkezi, cateva dintre cele mai populare sunt gratuite pentru orice vizitator, in anumite conditii. Pentru a face lucrurile sa mearga si mai bine, unele sunt deschise nonstop!

Booking.com Tururile TukTuk
uganda

Expediție în Uganda: Margherita Peak/Safari cu jeepul și barca

From1,900 Euro
12 zile
Availability : 24 ianuarie - 4 februarie 2020
0

Safari și plajă în Kenya

From1,780 Euro
11 zile / 10 nopți
Availability : Oricând (tur cu plecare fixă: 20 - 31 august 2018)
0

Descoperă Chiang Mai, frumoasa regiune din nordul Thailandei!

From940 Euro
8 zile / 7 nopți
Availability : oricând (tur fix: 3-10 noiembrie 2018)
0
1 2

About the author

TukTuk guy

Urcă în TukTuk! Oriunde te duc!

2 Comments

Click here to post a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.Booking.com

Urmărește-ne pe Facebook!