Europa

Viata de noapte in Venetia

Optiunile legate de viata de noapte in Venetia sunt numeroase si includ baruri, pub-uri, cinematografe si teatre. In ciuda selectiei extrem de variate, e bine sa iti planifici din timp unde iti vei petrece noaptea, mai ales cand e vorba de baruri si pub-uri. Multe dintre acestea nu sunt deschise pana tarziu, iar a gasi un loc de intalnire in mijlocul saptamanii, unde sa stai pana spre dimineata, poate deveni o adevarata provocare.

Desi Piata San Marco ofera multe posibilitati pentru petrecerea in mod placut a serii, exista alte doua locatii care se potrivesc poate mai bine gusturilor tale, mai ales daca vrei sa incerci atmosfera unui bar. In Dorsoduro si langa Universitatea Ca’Foscari, se afla Campo Santa Margherita, scena cea mai populara a vietii de noapte printre localnici. In partea de vest a faimosul Pod Rialto, langa principala piata de legume, este Erbaria, a doua zona ca popularitate pentru viata de noapte venetiana.

Campo Santa Margherita, kilometrul zero al distractiei nocturne din Venetia

Iata si alte cateva sugestii pentru aventura vietii de noapte a Venetiei:

Raging Pub – unul dintre cele mai la moda locuri de intalnire, Raging Pub se afla in Campo Santa Margherita. Este inima scenei pe care se desfasoara viata de noapte in centrul Venetiei. Este un bar cu tema sport , iar meniul bauturilor este foarte variat.

Bacaro Jazz – este locul potrivit pentru pasionatii de jazz, aflati in cautarea muzicii de calitate si a unei mese gustoase. Aici se gaseste una dintre cele mai variate selectii de cocktailuri din Venetia.

Tavanul din Bacaro Jazz e tapetat cu… sutiene

Fiddler’s Elbow sau Inishark Irish Pubs – daca vrei sa traiesti senzatia unui Irish pub clasic, aceste doua locatii nu trebuie ratate. Fiddler este intim si ieftin, in timp ce Inishark este mai elegant si mai scump. Ambele sunt insa favoritele localnicilor si ale turistilor straini deopotriva.

Torino @ Notte – situat la numai 3 minute de mers pe jos de Piata San Marco, acest music bar este unul dintre secretele bine pastrate ale vietii de noapte din Venetia. Au si pagina web pe care poti verifica programul concertelor live si ale DJ-ilor.

Café Blue – tuturor le place acest loc care ofera relaxare si distractie. Café Noir se afla chiar alaturi iar senzatia e aceeasi. Nu e ceva iesit din comun sa vezi o petrecere pe strada care are loc intre cele doua cladiri. Daca vrei sa petreci timp impreuna cu localnicii si sa-ti faci noi prieteni, aceste locuri trebuie neaparat vizitate.

Citeste si: Top 10 atractii turistice in Venetia

Booking.com

About the author

TukTuk driver

Urcă în TukTuk! Oriunde te duc!

1 Comment

Click here to post a comment

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.



Booking.com




Urmărește-ne pe Facebook!

Newsletter

Newsletter Form (#1)

Abonează-te la Newsletter-ul TukTuk!

Lumea e a ta!

Fii la curent cu cele mai recente noutăți și informații din zona de turism și călătorie!


Newsletter

Newsletter Form (#1)

Abonează-te la Newsletter-ul TukTuk!

Lumea e a ta!

Fii la curent cu cele mai recente noutăți și informații din zona de turism și călătorie!