Stiri TukTuk

San Diego – o noua destinatie British Airways

British Airways lansează începând cu 1 iunie o nouă destinaţie: San Diego, cunoscut şi ca “America’s Finest City” (Cel mai grozav oraş din America). Relaxaţi-vă în hotelurile de top din San Diego, descoperiţi aventuri şi istorie şi exploraţi delicii culinare!

Oferta British Airways include zboruri zilnice până în San Diego, iar preţul unui bilet la clasa World Traveller (economy) porneşte de la 896 Euro, cu toate taxele incluse. Pentru cei care preferă o călătorie cu stil, British Airways le oferă preţuri atractive la clasa Club World (business class), pornind de la 5141 Euro, cu toate taxele incluse.

Situat pe coasta Oceanului Pacific, în sudul Californiei, San Diego este un oraş cu plaje nesfârşite şi tot felul de atracţii originale, cunoscut în lumea întreagă ca una dintre cele mai atractive destinaţii turistice.

Peste 30 milioane de vizitatori vin în San Diego în fiecare an pentru a trăi experienţa unui oraş unic, unde poţi descoperi vacanţa vieţii tale. San Diego nu are numai o vreme aproape perfectă, dar oferă tuturor celor care aleg acestă destinaţie nenumărate clipe de relaxare şi distracţie, fiind un loc în care veţi dori să vă întoarceţi în fiecare an. Aeroportul internaţional al oraşului este amplasat foarte convenabil, chiar în centru, astfel încât puteţi să ajungeţi la hotel cu autobuzul, să închiriaţi o maşină sau să luaţi un taxi. Chiar dacă sunt foarte multe de văzut în centru, nu siguranţă nu vă veţi mulţumi doar cu atât!

În ansamblu, regiunea are peste 100 km de ţărmuri numai bune de explorat, plus multe oferte locale pentru sporturi şi alte activităţi de recreere în aer liber. Atmosfera veselă şi temperaturile moderate le permit locuitorilor din San Diego să ducă o viaţă activă şi sănătoasă, făcând surfing, sailing, patinaj, drumeţii, ciclism şi multe alte activităţi.

Pentru cei care decid să meargă în vacanţă cu întreaga familie, San Diego este o destinaţie parcă anume gândită pentru excursii în familie. Vremea însorită tot timpul anului, zecile de parcuri publice, cei peste 100 km de plaje şi multitudinea de muzee sunt tot atâtea surse de divertisment pentru copiii de orice vârstă! Viitorii Jacques Cousteau se vor bucura să viziteze La Jolla’s Birch Aquarium, unde pot să vadă un laborator marin, să afle mai multe despre produsele fabricate din ingrediente marine şi să urmărească dragoni şi căluţi de mare plutind în apă. Nu

departe de PETCO Park, veţi găsi în centrul oraşului New Children’s Museum, unde micuţii iubitori de sporturi pot să viziteze un teren de baseball sau să meargă la un meci. Călătoria alături de întreaga familie cu British Airways poate fi foarte accesibilă, compania aeriană oferind un discount la achiziţionarea biletelor pentru copiii cu vârste sub 12 ani.

Booking.com

About the author

TukTuk driver

Urcă în TukTuk! Oriunde te duc!

Add Comment

Click here to post a comment

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.



Booking.com




Urmărește-ne pe Facebook!

Newsletter

Newsletter Form (#1)

Abonează-te la Newsletter-ul TukTuk!

Lumea e a ta!

Fii la curent cu cele mai recente noutăți și informații din zona de turism și călătorie!


Newsletter

Newsletter Form (#1)

Abonează-te la Newsletter-ul TukTuk!

Lumea e a ta!

Fii la curent cu cele mai recente noutăți și informații din zona de turism și călătorie!