Concursuri TukTuk Literar

Concurs: castiga un ghid Michelin Romania!

Concurs: castiga un ghid Michelin Romania! logotip meteor press jpgMichelin si Editura Meteor Press au lansat versiunea in limba romana a Ghidului Verde Michelin, un exceptional reper turistic pentru cei care calatoresc in Romania. Vreme de mai multe luni, autorii ghidului au calatorit de-a lungul si de-a latul tarii, vizitand un numar foarte mare de locatii si selectand cateva carora le-au acordat legendarele stelute Michelin. Opt dintre ele au primit maximum de stele (trei – “de vizitat neaparat”). Acestea sunt manastirile din Bucovina, Maramuresul, Dragomirna, Sibiul, Transfagarasanul, Horezu, Prejmer si Delta Dunarii. Alte orase, sate, monumente si muzee au fost desemnate cu doua stele (merita o oprire) sau o stea (interesant).Concurs: castiga un ghid Michelin Romania! Ghidul Michelin Romania Coperta 1

Ghidul Verde Michelin are 368 de pagini, cuprinde 22 de harti, 600 de adrese (400 cu locuri de cazare si restaurante) si 160 de fotografii. Informatiile sunt numeroase si cuprind o vasta arie istorico-geografica, fiind structurate in trei mari sectiuni. Ghidul a fost pus in vanzare in librarii si are un pret recomandat de 49 lei.

TukTuk si Editura Meteor Press te invita la concurs, oferind in fiecare saptamana, vreme de cinci saptamani, cate un Ghid Verde Michelin, prin tragere la sorti, celor care raspund la intrebarea de mai jos. Conditia esentiala de participare este raspunsul corect si bifarea unui Like pentru pagina de Facebook a TukTuk.ro.

UPDATE! Castigatoarea primului ghid verde Michelin este Daniela Ciochir, din Bucuresti. Felicitari!

UPDATE!  Inca doi castigatori ai ghidurilor Michelin oferite de Editura Meteor Press: Nicu Bogdan Staicovici (Slobozia si Gabriel Tofan (Piatra Neamt)

UPDATE! Ultimii doi castigatori ai ghidurilor Michelin sunt: Liviu Gabriel Gancea, din Tirgoviste si Sebastian Dicu, din Cluj Napoca.

[gravityform id=7 name=ConcursMichelin]

zoot.ro%20

answear.ro%20

Fii prietenul nostru pe Facebook!

Clasament concurs ”Adu vara în TukTuk”

Fereastra Albastra, Gozo,...
Votes: 1014
Tenerife
Votes: 824
Apus pe plaja Otres 2 din...
Votes: 329
La mare- Cazino Constanta...
Votes: 154
În neantul sălbatic din...
Votes: 94