" /> " /> " />
In aer

Cum sa ajungi de la aeroportul din Copenhaga in centru

Aeroportul din Copenhaga (CPH) este principalul aeroport din Danermarca. Situat in Kastrup, la numai 8 kilometri de oras, aeroportul dispune de conexiuni bune de transport catre Copenhaga si catre alte destinatii din regiune (inclusiv Malmö in Suedia sau podul Øresund). Ca in toate tarile scandinave, transportul public in Danemarca este eficient si modern, iar de la aeroport se ajunge usor in Copenhaga cu trenul sau cu metroul.

O linie gratuita de transport opereaza intre terminalul zborurilor interne (terminalul 1) si terminalele 2 si 3, destinate zborurilor internationale. Statiile de metrou si tren sunt amandoua in terminalul 3.

Metroul

Transportul subteran circula de la aeroport catre centrul orasului Copenhaga la interval de 4-6 minute in timpul zilei si seara, iar noaptea la interval de 15-20 minute. Calatoria pana in oras dureaza in jur de 15 minute.

Statia de metrou se afla in terminalul 3. Biletele pot fi cumparate de ghiseul din terminal sau din statie. Automatele de bilete accepta cateva tipuri de carti de credit si, totodata, monede – nu si bancnote.

Trenul

Statia de tren se afla sub terminalul 3. Poti cumpara bilete de la ghiseul din terminalul 3 (chiar langa statie) sau de la automatele de bilete din statie. Daca ajungi in aeroport cu un zbor intern, o linie gratuita de transport opereaza intre terminalul zborurilor interne si terminalul 3. Trenurile de la aeroport catre oras pleaca la fiecare 10 minute de la platforma 2. Trenurile pleaca insa si catre alte destinatii in apropiere de Danemarca.

Taxiul, masini inchiriate sau autobuzul

Taxiurile preiau pasagerii din afara zonelor de sosiri din terminalul 1 si 3. Daca ai de gand sa inchiriezi o masina in Copenhaga, exista in aeroport, in terminalele zborurilor interne si internationale, cateva companii de inchirieri de masini, printre care Hertz si Avis. Autobuzul numarul 5A realizeaza conexiunea intre aeroport si Gara Centrala din Copenhaga , precum si cu centrul orasului.

Booking.com Tururile TukTuk
uganda

Expediție în Uganda: Margherita Peak/Safari cu jeepul și barca

From1,900 Euro
12 zile
Availability : 24 ianuarie - 4 februarie 2020
0

Safari și plajă în Kenya

From1,780 Euro
11 zile / 10 nopți
Availability : Oricând (tur cu plecare fixă: 20 - 31 august 2018)
0

Descoperă Chiang Mai, frumoasa regiune din nordul Thailandei!

From940 Euro
8 zile / 7 nopți
Availability : oricând (tur fix: 3-10 noiembrie 2018)
0
1 2

About the author

TukTuk guy

Urcă în TukTuk! Oriunde te duc!

Add Comment

Click here to post a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.Booking.com

Urmărește-ne pe Facebook!