" /> " /> " />
In aer

Cum sa ajungi de la aeroportul din Copenhaga in centru

Aeroportul din Copenhaga (CPH) este principalul aeroport din Danermarca. Situat in Kastrup, la numai 8 kilometri de oras, aeroportul dispune de conexiuni bune de transport catre Copenhaga si catre alte destinatii din regiune (inclusiv Malmö in Suedia sau podul Øresund). Ca in toate tarile scandinave, transportul public in Danemarca este eficient si modern, iar de la aeroport se ajunge usor in Copenhaga cu trenul sau cu metroul.

O linie gratuita de transport opereaza intre terminalul zborurilor interne (terminalul 1) si terminalele 2 si 3, destinate zborurilor internationale. Statiile de metrou si tren sunt amandoua in terminalul 3.

Metroul

Transportul subteran circula de la aeroport catre centrul orasului Copenhaga la interval de 4-6 minute in timpul zilei si seara, iar noaptea la interval de 15-20 minute. Calatoria pana in oras dureaza in jur de 15 minute.

Statia de metrou se afla in terminalul 3. Biletele pot fi cumparate de ghiseul din terminal sau din statie. Automatele de bilete accepta cateva tipuri de carti de credit si, totodata, monede – nu si bancnote.

Trenul

Statia de tren se afla sub terminalul 3. Poti cumpara bilete de la ghiseul din terminalul 3 (chiar langa statie) sau de la automatele de bilete din statie. Daca ajungi in aeroport cu un zbor intern, o linie gratuita de transport opereaza intre terminalul zborurilor interne si terminalul 3. Trenurile de la aeroport catre oras pleaca la fiecare 10 minute de la platforma 2. Trenurile pleaca insa si catre alte destinatii in apropiere de Danemarca.

Taxiul, masini inchiriate sau autobuzul

Taxiurile preiau pasagerii din afara zonelor de sosiri din terminalul 1 si 3. Daca ai de gand sa inchiriezi o masina in Copenhaga, exista in aeroport, in terminalele zborurilor interne si internationale, cateva companii de inchirieri de masini, printre care Hertz si Avis. Autobuzul numarul 5A realizeaza conexiunea intre aeroport si Gara Centrala din Copenhaga , precum si cu centrul orasului.

Loading...
Booking.com Tururile TukTuk

Safari și plajă în Kenya

De la1,780 Euro
11 zile / 10 nopți
Perioada disponibila: Oricând (tur cu plecare fixă: 20 - 31 august 2018)
0

Descoperă Chiang Mai, frumoasa regiune din nordul Thailandei!

De la940 Euro
8 zile / 7 nopți
Perioada disponibila: oricând (tur fix: 3-10 noiembrie 2018)
0

Descoperă Muntenegru, secretul ascuns al Europei!

De la830 Euro
8 zile / 7 nopți
Perioada disponibila: Martie - Octombrie
0
1 2

About the author

TukTuk guy

Urcă în TukTuk! Oriunde te duc!

Add Comment

Click here to post a comment

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.Booking.com

Urmărește-ne pe Facebook!