Concursuri

Superconcurs: 2 bilete de avion la Viena si 4 trollere

Superconcurs: 2 bilete de avion la Viena si 4 trollere viena dunare2TukTuk, Austrian Airlines si LAMONZA te invita sa participi la concursul verii! Miza? Doua bilete de avion pentru Viena si 4 trollere LAMONZA! Capitala Austriei, una dintre cele mai frumoase orase europene, e gata sa te primeasca la toamna pentru a te bucura de frumusetile ei, de la palatul Schonbrunn la catedrala Sf. Stefan, de la Parcul Prater la exotica gradina zoologica.

Cum participi: Completezi toate campurile formularului de mai jos, raspunzand si la intrebare. Obligatoriu, trebuie ca mai intai sa dai Like pe Facebook paginii TukTuk (o gasesti aici), apoi sa share-uiesti link-ul paginii noastre de concurs pe pagina ta de Facebook. Mai exact: copiezi acest link (http://www.tuktuk.ro/2011/07/superconcurs-2-bilete-de-avion-la-viena-si-4-trollere/) si il postezi apoi pe pagina TA de Facebook, in asa fel incat sa fie vazut de catre prietenii tai, indemnandu-i, eventual, si pe ei sa participe.

Superconcurs: 2 bilete de avion la Viena si 4 trollere logo austrian1Superconcurs: 2 bilete de avion la Viena si 4 trollere logo Lamonza1Concursul dureaza pana la 15 septembrie 2011. Castigatorii vor fi desemnati prin tragere la sorti in urmatorul mod: 1 castigator al celor doua bilete de avion Austrian si 4 castigatori de trollere LAMONZA. Cele doua bilete se pot folosi pana la data de 30 noiembrie, emiterea urmand a se face oricand inainte de inceperea calatoriei. Trollerele LAMONZA sunt mari (71 cm), incapatoare, au o calitate ireprosabila, un design stilat si se transforma instant intr-un partener de calatorie perfect pentru orice calator.

[gravityform id=9 name=ConcursAustrian si Lamonza]

UPDATE! Castigatorii concursului sunt:

2 bilete avion la Viena oferite de Austrian Airlines: Andreea Steinesz – Brasov

cele 4 trollere oferite de Lamonza: Elisabeta Gherasim – Bucuresti, Elena Raicu – Bucuresti, Radu Iacobescu – Arad, Catalina Popa – Ploiesti

Felicitari!Superconcurs: 2 bilete de avion la Viena si 4 trollere LMA11574 redSuperconcurs: 2 bilete de avion la Viena si 4 trollere LMA11524

About the author

TukTuk guy

Urcă în TukTuk! Oriunde te duc!

10 Comments

Click here to post a comment

zoot.ro%20

answear.ro%20

Booking.com

Fii prietenul nostru pe Facebook!

Clasament concurs ”Adu vara în TukTuk”

Fereastra Albastra, Gozo,...
Votes: 1014
Tenerife
Votes: 824
Apus pe plaja Otres 2 din...
Votes: 329
La mare- Cazino Constanta...
Votes: 154
În neantul sălbatic din...
Votes: 94