Festivaluri

Festivalul de tango din Kiev

In perioada 20-23 octombrie 2011, in frumoasa capitala ucrainiana Kiev se va desfasura Festivalul International de Tango. Acesta se vrea un eveniment anual, dar cel de anul acesta este abia la a doua editie, asa ca este inca o manifestare de mica amploare si cu un caracter intim. Desi este la inceput de drum, combinatia neasteptata dintre arhitectura veche slava si muzica latino moderna, functioneaza foarte bine si pare sa ia amploare. Desigur, orasul Kiev merita o excursie in orice conditii, dar oricine este pasionat de tango va fi mai mult decat incantat in urma acestei experiente.

Desi se afla abia la a doua editie, festivalul de tango din Kiev are deja multi adepti

Programul festivalului se concentreaza in mare masura pe cursuri care sa ajute la perfectionarea celor care participa la ele, de la incepatori pana la adevaratii cunoscatori, iar fiecare zi se incheie cu o demonstratie de tango argentinian (milonga) care tine pana la ivirea zorilor. Din acest motiv, programul fiecarei zile nu incepe pana la ora pranzului, oferind participantilor timp pentru a se odihni dupa noaptea plina de pasiune sau pentru a vizita orasul. Doua echipe profesioniste de maestros vor conduce cursurile, asa ca vizitatorii vor putea alege in ce moment al zilei vor sa participe si chiar si in ce zi.

Cele doua cupluri care vor oferi lectii anul acesta vor fi Pablo Inza cu Soledad Larretapia si Alberto Colombo impreuna cu Mariela Sametband. Pe langa talentul lor de necontestat, in dubla calitate de profesori si performeri, cea mai importanta calitate a lor este aceea ca ei si-au petrecut cea mai mare parte a timpului in Argentina, prin urmare nu le este strain nimic din tot ceea ce este mai original si mai bun in materie de tango. Experienta dobandita de-a lungul anilor va reprezenta o sursa de inspiratie pentru dansatori si vizitatorii ocazionali, care vor avea sansa sa fie captivati de atmosfera demonstratiilor nocturne de milonga.

Pentru toata lumea este clar ca la acest festival unii vizitatori vor veni singuri si vor avea nevoie de un partener, motiv pentru care vor apela la serviciile specializate in acest sens. Sfatul general este acela ca, daca esti timid sau lipsit de curaj, e mai bine sa vii in Kiev insotit deja de un partener, sau intr-un grup. Cei care nu au probleme de acomodare pot profita de serviciile specializate in gasirea de parteneri, desi e foarte probabil sa-ti gasesti unul in avion, in aeroport sau pe drumul catre locatia unde se desfasoara festivalul de tango.

Kiev e un oras frumos, care merita o vizita, in pasi de tango sau… nu

Pentru un eveniment despre care se poate spune ca e inca in faza de debut, festivalul de tango din Kiev este cu siguranta deosebit de ambitios in ce priveste preturile biletelor. Daca esti un fan impatimit al acestui stil de dans si care vine in Ucraina special pentru asta, e bine de stiut ca daca iti cumperi biletele din timp, vei scapa mult mai ieftin. Oricum, vizitatorii ocazionali isi vor cumpara biletele pe loc. Toate informatiile despre bilete, instructiunile despre cum sa te inregistrezi si alte detalii sunt disponibile pe site-ul Festivalului International de Tango din Kiev.

Booking.com

About the author

TukTuk driver

Urcă în TukTuk! Oriunde te duc!

Add Comment

Click here to post a comment

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.



Booking.com




Urmărește-ne pe Facebook!

Newsletter

Newsletter Form (#1)

Abonează-te la Newsletter-ul TukTuk!

Lumea e a ta!

Fii la curent cu cele mai recente noutăți și informații din zona de turism și călătorie!


Newsletter

Newsletter Form (#1)

Abonează-te la Newsletter-ul TukTuk!

Lumea e a ta!

Fii la curent cu cele mai recente noutăți și informații din zona de turism și călătorie!