Stiri TukTuk

Vacante pline de zambete prin TUI Travel Center

TUI Travel PLC., cea mai mare companie de turism din lume, vine mai aproape de clientii din Romania. Incepand cu data de 20 septembrie 2011, agentiile Eurolines sunt gata sa ofere pachete de vacanta sub numele TUI Travel Center prin Eurolines.

In Romania, TUI Travel Center prin Eurolines va avea 52 de agentii de turism la nivel national ce vor continua conceptul de Travel Hypermarket. Astfel, pasionatii de vacanta vor gasi atat produse TUI, cat si produse ale altor branduri germane si romanesti de succes, fapt ce garanteaza varietatea si calitatea pachetelor turistice achizitionate.

“Echipa TUI Travel Center prin Eurolines va ridica semnificativ standardele serviciilor din domeniul turismului romanesc. Pentru a respecta in totalitate valorile si misiunea companiei, am investit intr-un sistem mult mai rapid si mai complex de booking, iar angajatii nostri au participat la traininguri dedicate. Va invitam sa observati diferentele chiar in agentiile noastre” a declarat Dragos Anastasiu, Presedintele Grupului Eurolines.

O cota importanta din totalitatea ofertelor turistice din agentii va fi reprezentata de produsele World of TUI. Acestea garanteaza calitatea pachetului achizitionat, ofera siguranta si acces la un set de lanturi hoteliere exclusiviste, ce nu se regasesc la alti tour-operatori, consultanta specializata, precum si preturi competitive raportate la calitate.

De asemenea, prezenta TUI prin reteaua de agentii TUI Travel Center in principalele orase din Romania va influenta pozitiv numarul de turisti straini, de pe piata germana si din celelalte piete-sursa ale Uniunii Europene, ce aleg Romania ca destinatie de vacanta.

„De astazi devenim activi pe piata de turism din Romania, alaturi de un partener de incredere ce are acoperire nationala si resurse necesare pentru a aduce zambetul pe chipul pasionatilor de calatorii.” a declarat Klaus Pümpel, CEO TUI Austria Holding.

In continuare, agentiile TUI Travel Center prin Eurolines vor oferi atat pachete complete de vacanta, cat si produse individuale precum cazare, vacante interne si internationale, bilete de avion, bilete de autocar, bilete de tren, asigurari de calatorie, transferuri, inchiriere de autocare si microbuze sau serviciul „rent a car”.

Booking.com

About the author

TukTuk driver

Urcă în TukTuk! Oriunde te duc!

Add Comment

Click here to post a comment

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.



Booking.com




Urmărește-ne pe Facebook!

Newsletter

Newsletter Form (#1)

Abonează-te la Newsletter-ul TukTuk!

Lumea e a ta!

Fii la curent cu cele mai recente noutăți și informații din zona de turism și călătorie!


Newsletter

Newsletter Form (#1)

Abonează-te la Newsletter-ul TukTuk!

Lumea e a ta!

Fii la curent cu cele mai recente noutăți și informații din zona de turism și călătorie!