" /> " /> " />
Aventura Ski

5 statiuni de schi ieftine

Daca bugetul tau e o problema si atunci cand mergi in vacanta cu prietenii cheltui mult mai mult decat atunci cand mergi cu familia, ia in calcul, pentru iarna care vine, una dintre destinatiile ieftine de schi. Ei bine, probabil ca n-o sa mergi acolo unde merge familia Beckham (ok, unde naiba merge familia Beckham?), dar trebuie sa stii ca zapada e la fel de alba si se schiaza la fel de bine si in statiunile mai ieftine! In cele ce urmeaza ai o selectie a cinci destinatii pentru practicarea sporturilor de iarna, care nu iti vor da peste cap contul din banca!

1. Albertville, Franta

Albertville te asteapta

Albertville este cea mai vasta regiune din Savoia. Incantatoarea vale franceza se afla la poalele celor Trei Vai – intr-o zona ultracentrala, in care ai la dispozitie in jur de 600 kilometri de piste si in care accesul este foarte facil, oriunde te-ai duce. Preturile aici pornesc de la 15 euro pe noapte de persoana.

2. Schladming, Austria

Schladming noaptea

Printre lucrurile demne de retinut in frumoasa statiune Schladming se numara comunitatea locala extrem de vibranta si accesul usor in regiunea Ski Amade. Aflata la numai o ora distanta de aeroportul din Salzburg, aceasta destinatie este perfecta pentru un weekend prelungit sau o alegere de ultim moment. Preturile aici pornesc de la 14 euro pe noapte de persoana.

3. Soelden, Austria

Austria e paradisul schiorilor. Aici, Soelden

Soelden este o destinatie populara pentru schiul care se practica aici in conditii excelente, la mare altitudine si pentru viata care se traieste la cote maxime, dupa lasarea serii. Iubitorii sporturilor de iarna intalnesc aici, la tot pasul, cate o provocare, iar cei care nu schiaza nu se vor plictisi in restaurantele si barurile din zona. Preturile aici pornesc de la 9 euro pe noapte de persoana.

4. Soldeu – El Tarter, Andorra

Soldeu, sau experienta andorreza

Niciun ghid al statiunilor ieftine de schi nu va omite sa mentioneze Andorra. Iar Soldeu ofera cele mai bune si mai luxoase cabane din intreaga vale, la preturi cu adevarat imbatabile. Rasfata-te impreuna cu prietenii in piscine, in centrele de sanatate si in restaurantele de top – savureaza o masa delicioasa si apoi opreste-te direct pe partie. Preturile aici pornesc de la 8 euro pe noapte de persoana.

5. Tignes, Franta

Tignes, schi a la France

Tignes are unele dintre cele mai bune oferte pentru schi din Franta – impartind zona Espace Killy cu mult mai scumpii sai vecini Val d’Isere, Solaise si Le Fornet – statiunea ofera cazare la preturi accesibile, posibilitati de prim rang de practicare a sporturilor de iarna, mancare de calitate si o atmosfera cu adevarat fantastica. Preturile aici pornesc de la 10 euro pe noapte de persoana.

Booking.com Tururile TukTuk
uganda

Expediție în Uganda: Margherita Peak/Safari cu jeepul și barca

From1,900 Euro
12 zile
Availability : 24 ianuarie - 4 februarie 2020
0

Safari și plajă în Kenya

From1,780 Euro
11 zile / 10 nopți
Availability : Oricând (tur cu plecare fixă: 20 - 31 august 2018)
0

Descoperă Chiang Mai, frumoasa regiune din nordul Thailandei!

From940 Euro
8 zile / 7 nopți
Availability : oricând (tur fix: 3-10 noiembrie 2018)
0
1 2

About the author

TukTuk guy

Urcă în TukTuk! Oriunde te duc!

5 Comments

Click here to post a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.Booking.com

Urmărește-ne pe Facebook!