Daca bugetul tau e o problema si atunci cand mergi in vacanta cu prietenii cheltui mult mai mult decat atunci cand mergi cu familia, ia in calcul, pentru iarna care vine, una dintre destinatiile ieftine de schi. Ei bine, probabil ca n-o sa mergi acolo unde merge familia Beckham (ok, unde naiba merge familia Beckham?), dar trebuie sa stii ca zapada e la fel de alba si se schiaza la fel de bine si in statiunile mai ieftine! In cele ce urmeaza ai o selectie a cinci destinatii pentru practicarea sporturilor de iarna, care nu iti vor da peste cap contul din banca!

1. Albertville, Franta

5 statiuni de schi ieftine albertville

Albertville te asteapta

Albertville este cea mai vasta regiune din Savoia. Incantatoarea vale franceza se afla la poalele celor Trei Vai – intr-o zona ultracentrala, in care ai la dispozitie in jur de 600 kilometri de piste si in care accesul este foarte facil, oriunde te-ai duce. Preturile aici pornesc de la 15 euro pe noapte de persoana.

2. Schladming, Austria

5 statiuni de schi ieftine Schladming

Schladming noaptea

Printre lucrurile demne de retinut in frumoasa statiune Schladming se numara comunitatea locala extrem de vibranta si accesul usor in regiunea Ski Amade. Aflata la numai o ora distanta de aeroportul din Salzburg, aceasta destinatie este perfecta pentru un weekend prelungit sau o alegere de ultim moment. Preturile aici pornesc de la 14 euro pe noapte de persoana.

3. Soelden, Austria

5 statiuni de schi ieftine soelden

Austria e paradisul schiorilor. Aici, Soelden

Soelden este o destinatie populara pentru schiul care se practica aici in conditii excelente, la mare altitudine si pentru viata care se traieste la cote maxime, dupa lasarea serii. Iubitorii sporturilor de iarna intalnesc aici, la tot pasul, cate o provocare, iar cei care nu schiaza nu se vor plictisi in restaurantele si barurile din zona. Preturile aici pornesc de la 9 euro pe noapte de persoana.

4. Soldeu – El Tarter, Andorra

5 statiuni de schi ieftine soldeu

Soldeu, sau experienta andorreza

Niciun ghid al statiunilor ieftine de schi nu va omite sa mentioneze Andorra. Iar Soldeu ofera cele mai bune si mai luxoase cabane din intreaga vale, la preturi cu adevarat imbatabile. Rasfata-te impreuna cu prietenii in piscine, in centrele de sanatate si in restaurantele de top – savureaza o masa delicioasa si apoi opreste-te direct pe partie. Preturile aici pornesc de la 8 euro pe noapte de persoana.

5. Tignes, Franta

5 statiuni de schi ieftine tignes

Tignes, schi a la France

Tignes are unele dintre cele mai bune oferte pentru schi din Franta – impartind zona Espace Killy cu mult mai scumpii sai vecini Val d’Isere, Solaise si Le Fornet – statiunea ofera cazare la preturi accesibile, posibilitati de prim rang de practicare a sporturilor de iarna, mancare de calitate si o atmosfera cu adevarat fantastica. Preturile aici pornesc de la 10 euro pe noapte de persoana.

Related Posts

5 Responses

  1. Iuliana

    Soelden este una dintre cele mai scumpe statiuni de schi din Austria, probabil cu 9 euro poti dormi in cortul personal!!

    Reply
  2. Raluka

    nu stiu de unde ati scos preturile astea…nici la hostel nu platesti atat de putin, dar ce nu face omu’ (site-u’) pt trafic…poate chiar dezimforma si vizitatorii, nu?:)

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Arata-ne ca esti om: *