Concursuri

Concurs: castiga doua bilete de avion la Florenta!

Concurs: castiga doua bilete de avion la Florenta! sigla RGBCarpatair si TukTuk te invita sa participi la un concurs care are ca premiu doua bilete de avion pentru FLORENTA. Ai astfel sansa sa-ti oferi o calatorie in capitala Toscanei, una dintre cele mai frumoase regiuni ale Italiei. Palazzo Vecchio, galeria Ufizzi, Duomo, Palazzo Pitti, Ponte Vecchio si multe altele, pot ajunge amintiri frumoase in albumul tau de calatorie.

Concurs: castiga doua bilete de avion la Florenta! florenta2Mecanismul concursului:

1. Completezi formularul de mai jos (atentie: e obligatoriu, inainte de a trece la pasul 2!)

2. Postezi apoi pe pagina de Facebook a TukTuk (https://www.facebook.com/tuktukro) o fotografie facuta de tine sau cu tine, intr-un loc in care ai calatorit. (nu uita sa faci asta, altfel inscrierea in concurs e inutila!)

3. Cel al carui fotografie va primi cele mai multe Like-uri (Imi place) la finalul concursului, va fi castigatorul celor doua bilete de avion pentru Florenta, oferite de Carpatair.

Precizari: fotografia postata poate fi din orice loc al lumii, conditia fiind sa fie facuta de tine. Daca e o fotografie cu tine, cu atat mai bine. Pentru a avea cat mai multe sanse de castig, invita-ti prietenii sa dea un like/imi place fotografiei postate pe pagina de Facebook a TukTuk.

Perioada de desfasurare a concursului este 4 octombrie -5 noiembrie 2011. Cele doua bilete se pot folosi pana in data de 31 decembrie 2011, emiterea urmand a se face oricand inainte de inceperea calatoriei. Castigatorul va fi anuntat atat in aceasta pagina cat si pe pagina noastra de Facebook.

[gravityform id=11 name=ConcursCarpatair]

UPDATE! Castigatoarea concursului este Gianina Sirbu, din Drobeta Tr. Severin, care a avut cele mai multe Like-uri la incheierea concursului (5 nov, ora 0.01)

About the author

TukTuk guy

Urcă în TukTuk! Oriunde te duc!

6 Comments

Click here to post a comment

zoot.ro%20

answear.ro%20

Booking.com

Fii prietenul nostru pe Facebook!

Clasament concurs ”Adu vara în TukTuk”

Fereastra Albastra, Gozo,...
Votes: 1014
Tenerife
Votes: 824
Apus pe plaja Otres 2 din...
Votes: 329
La mare- Cazino Constanta...
Votes: 154
În neantul sălbatic din...
Votes: 94