Concursuri

Castiga o pereche de patine Head!

Castiga o pereche de patine Head! patine1bCastiga o pereche de patine Head! WILD SHOPPentru ca pe TukTuk.ro ai sansa de a castiga in fiecare luna cate ceva, pentru ca se apropie sezonul rece si sunt multi cei care iubesc patinajul, ne-am gandit ca, impreuna cu prietenii nostri de la WildShop, sa oferim ca premiu o pereche de patine Head, de cea mai buna calitate. Tot ceea ce va trebui sa faci este sa completezi formularul de jos, raspunzand, totodata, corect la intrebarea “Care este capitala Elvetiei, tara care a gazduit ultimul campionat european de patinaj artistic?Castiga o pereche de patine Head! head

Concursul se desfasoara in perioada 2.11 – 15.12. 2011, urmand ca pe 16 decembrie sa anuntam castigatorul (in acest post si pe pagina noastra de Facebook), acesta urmand a fi stabilit prin tragere la sorti. Dupa aceea vom lua legatura cu castigatorul si il vom ruga sa ne spuna ce tip de patine doreste (de dama/barbat/ copil, precum si numarul). Fotografia patinelor este cu titlu de prezentare.

[gravityform id=12 name=ConcursWildShop]

UPDATE!

Castigatoarea concursului avand ca premiu o pereche de patine, organizat de TukTuk si Wild Shop este Madalina Dimancea, din Bucuresti. Felicitari!
Castigatoarea va fi contactata de catre partenerii nostri si va primi premiul de la ei.

About the author

TukTuk guy

Urcă în TukTuk! Oriunde te duc!

14 Comments

Click here to post a comment

zoot.ro%20

answear.ro%20

Booking.com

Fii prietenul nostru pe Facebook!

Clasament concurs ”Adu vara în TukTuk”

Fereastra Albastra, Gozo,...
Votes: 1014
Tenerife
Votes: 824
Apus pe plaja Otres 2 din...
Votes: 329
La mare- Cazino Constanta...
Votes: 154
În neantul sălbatic din...
Votes: 94