" /> " /> " />
Hoteluri Hoteluri cool

Hoteluri cool: dormi cu rechinii

Pentru cei mai excentrici dintre voi avem una dintre cele mai avangardiste propuneri in materie de destinatii turistice, un hotel care propune apartamente plutitoare si camere private subacvatice. Complexul Conrad de pe insula Rangali din Maldive gazduieste una dintre cele mai tari atractii hoteliere din lume.  Situat in gradinile tropicale ale insulei Rangali, Conrad este accesibil doar pe apa si, la prima vedere, nu pare cu nimic mai presus decat orice alt complex exclusivist. Aici insa, ai sansa unica de a cina alaturi de calcani cu coada lunga, iar pentru ocaziile speciale poti chiar inchiria o camera in care sa dormi alaturi de rechini.

Hotelul si-a deschis portile in urma cu cinci ani si iti pune la picioare lumea subacvatica, inclusiv intr-unul dintre cele mai spectaculoase restaurante subacvatice. De altfel, este si primul restaurant de acest fel din lume. Oaspetii au sansa de a lua masa la o adancime de aproape 5 metri sub nivelul marii in vecinatatea a nu mai putin de 180 de specii marine. Complexul este cunoscut in lume si pentru faptul ca, la un moment, dat a transformat unul dintre restaurantele sale subacvatice in dormitor matrimonial. Care poate fi inchiriat pentru ocazii speciale.

La adapostul altor doua insule private, beneficiind de plaje cu nisip alb, Conrad este alcatuit din 50 de vile pe apa, 79 de vile pe uscat si 21 de vile spa cu camere speciale de tratament. Oaspetii pot alege, tratamente spa in camere speciale, cu podea din sticla, situate exact deasupra recifului de coral din laguna. Ce mai poti face pe aceasta insula? Scuba diving, windsurf, plimbari cu barca sau croaziere cu yachtul.

Complexul Conrad Rangali beneficiaza de toate facilitatile unui hotel de lux. Plaje private, terase private, bunatati gata de a fi degustate in cele mai neasteptate locuri. Preturile incep de la 815 dolari pe noapte de cuplu, incadrandu-se astfel intre cele mai scumpe hoteluri din lume. Restaurantul subacvatic are doar 12 locuri asa ca o rezervare e intotdeauna indicata.

Booking.com Tururile TukTuk
uganda

Expediție în Uganda: Margherita Peak/Safari cu jeepul și barca

From1,900 Euro
12 zile
Availability : 24 ianuarie - 4 februarie 2020
0

Safari și plajă în Kenya

From1,780 Euro
11 zile / 10 nopți
Availability : Oricând (tur cu plecare fixă: 20 - 31 august 2018)
0

Descoperă Chiang Mai, frumoasa regiune din nordul Thailandei!

From940 Euro
8 zile / 7 nopți
Availability : oricând (tur fix: 3-10 noiembrie 2018)
0
1 2

About the author

TukTuk guy

Urcă în TukTuk! Oriunde te duc!

Add Comment

Click here to post a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.Booking.com

Urmărește-ne pe Facebook!