" /> " /> " />
Europa

Salzburg, piatra pretioasa din inima Europei (P)

Orasul Salzburg, considerat o piatra pretioasa in inima Europei, asezat pitoresc pe coasta nordica a Alpilor, in imediata vecinatate a lacurilor cristaline cu apa potabila si a muntilor maiestuosi cu cele mai bune regiuni de schi, ofera, pe parcursul intregului an, cele mai bune conditii pentru concediu.

Arhitectura baroca unica a oraşului mozartian, oferta culturala bogata si armonia naturii fascineaza calatorii de multe secole, iar din 1997 intreg centrul vechi este inclus de UNESCO pe lista Patrimoniului Cultural Mondial.

Salzburg este un important centru cultural incluzand peste 4.000 de evenimente anual. Regalul muzical incepe in ianuarie cu Saptamana Mozart, iar, la scurt timp, urmeaza festivalurile de Pasti, Rusalii si festivalurile estivale. Luna octombrie aduce cu sine Zilele culturale ale orasului si, de cativa ani, la începutul lui noiembrie, are loc Toamna jazz-ului. In sezonul sarbatorilor de iarna se tin cunoscutul eveniment muzical din timpul Postului Craciunului – „Salzburger Adventsingen” – desfasurat in Marea sala de spectacole – „Großes Festspielhaus” si multe targuri sezoniere dedicate Craciunului. Pentru mai multe informatii, vizitaţi www.salzburg.info.

Booking.com Tururile TukTuk

Safari și plajă în Kenya

From1,780 Euro
11 zile / 10 nopți
Availability : Oricând (tur cu plecare fixă: 20 - 31 august 2018)
0

Descoperă Chiang Mai, frumoasa regiune din nordul Thailandei!

From940 Euro
8 zile / 7 nopți
Availability : oricând (tur fix: 3-10 noiembrie 2018)
0

Descoperă Muntenegru, secretul ascuns al Europei!

From830 Euro
8 zile / 7 nopți
Availability : Martie - Octombrie
0
1 2

About the author

TukTuk guy

Urcă în TukTuk! Oriunde te duc!

1 Comment

Click here to post a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.Booking.com

Urmărește-ne pe Facebook!