Hoteluri Hoteluri cool

Hoteluri cool: complexul Le Touessrok din Mauritius

De-a lungul timpului ai gasit pe Internet informatii referitoare la tot felul de statiuni turistice, de pe fiecare continent si din fiecare ocean, dar in cele ce urmeaza atentia este indreptata catre Africa si Oceanul Indian. Insula Mauritius este unul dintre cele mai frumoase locuri de pe Pamant si asa sunt si statiunile de aici. Una dintre ele este Le Touessrok, o destinatie turistica minunata, situata pe o linie de coasta, de unde ti se astern in fata ochilor privelistile de vis asupra Golfului Trou d’Eau Douce.

Hoteluri cool: complexul Le Touessrok din Mauritius Le Touessrok Resort1Accesul aici este foarte facil, statiunea aflandu-se la numai 50 de minute distanta de aeroportul international din Port Louis, capitala statului Mauritius. In fapt, aici nu vei gasi numai un hotel, ci un complex imens ce reuneste terenuri de tenis, vile, restaurante, apartamente, piscine si centrul spa Givenchy, toate avand drept locatie plajele minunate cu nisip auriu, aflate langa apele de o frumusete rara ale golfului.

Statiunea are doua insule private, Ile aux Cerfs si Ilot Mangenie. Cea din urma este rezervata exclusiv oaspetilor, reprezentand un loc de refugiu ideal, in timp ce pe Ile aux Cerfs poti participa la cursul de golf Barnard Langer si poti profita de avantajul nenumaratelor echipamente de inchiriat si al locatiilor in care se practica sporturi acvatice. Accesul pe ambele insule se poate face cu ajutorul unei ambarcatiuni private.

In incinta statiunii poti face scuba diving, poti admira recifurile de corali din zona, poti calari valurile la bordul unei ambarcatiuni cu puntea din sticla sau poti practica tenisul, in cadrul unor cursuri organizate in nocturna. Nivelul serviciilor oferite este unul impecabil, vilele si apartamentele asigurand un confort la cele mai inalte standarde. Vopseaua de pe pereti este un amestec de culori stralucitoare, dar nu acesta este motivul principal pentru care merita sa vii aici, ci oceanul si piscina privata.

Daca toate acestea nu te-au convins, exista aici un majordom care iti sta la dispozitie 24 de ore din 24. Mai departe, cand vei afla pretul, nu vei sta prea mult pe ganduri pentru a face rezervare – un stil de viata ca in Paradis pentru 440 euro/noapte. Nu e minunat?

zoot.ro%20

answear.ro%20

Fii prietenul nostru pe Facebook!

Clasament concurs ”Adu vara în TukTuk”

Fereastra Albastra, Gozo,...
Votes: 1014
Tenerife
Votes: 824
Apus pe plaja Otres 2 din...
Votes: 329
La mare- Cazino Constanta...
Votes: 154
În neantul sălbatic din...
Votes: 94