" /> " /> " />
Hoteluri Hoteluri cool

Hoteluri cool: magnificul Viceroy din Ubud, Bali, Indonezia

Hotelul Viceroy se afla in Ubud, in insula Bali din Indonezia, una dintre cele mai cautate destinatii turistice din lume. Locul cu pricina te poate aduce usor la exaltare, prin farmecul iesit din comun al imprejurimilor sale aproape ireale. Aici gasesti toate felurile posibile de piscine, atat in interior cat si in exterior, vegetatie luxurianta care include gradini superbe, paduri si munti, toate acestea absolut magnifice.
Poti admira aceste frumuseti de pe terasa hotelului, iar daca esti impreuna cu perechea ta si cautati romantism si liniste, exista si terase private care sa-ti satisfaca nevoia de intimitate. Intregul design al locului este completat de minune de cadrul natural, la toate acestea adaugandu-se piscine minunate care fac legatura intre interiorul si exteriorul hotelului.

Pentru un plus de relaxare, hotelul dispune de jacuzzi, camere cochete, iar cireasa de pe tort este baia, cu cada sa exclusivista in care plutesc petale de flori. Dormitorul are draperii de culoare rosu inchis si podele din marmura, oferind turistilor sansa de a servi masa pe terasa in timp ce admira peisajul de o frumusete supranaturala. In plus, felul in care arata aceasta locatie pe timpul noptii este mult mai mult decat o invitatie de a veni aici.

Booking.com Tururile TukTuk

Safari și plajă în Kenya

From1,780 Euro
11 zile / 10 nopți
Availability : Oricând (tur cu plecare fixă: 20 - 31 august 2018)
0

Descoperă Chiang Mai, frumoasa regiune din nordul Thailandei!

From940 Euro
8 zile / 7 nopți
Availability : oricând (tur fix: 3-10 noiembrie 2018)
0

Descoperă Muntenegru, secretul ascuns al Europei!

From830 Euro
8 zile / 7 nopți
Availability : Martie - Octombrie
0
1 2Booking.com

Urmărește-ne pe Facebook!