" /> " /> " />
Hoteluri Hoteluri cool

Hoteluri cool: magnificul Viceroy din Ubud, Bali, Indonezia

Hotelul Viceroy se afla in Ubud, in insula Bali din Indonezia, una dintre cele mai cautate destinatii turistice din lume. Locul cu pricina te poate aduce usor la exaltare, prin farmecul iesit din comun al imprejurimilor sale aproape ireale. Aici gasesti toate felurile posibile de piscine, atat in interior cat si in exterior, vegetatie luxurianta care include gradini superbe, paduri si munti, toate acestea absolut magnifice.
Poti admira aceste frumuseti de pe terasa hotelului, iar daca esti impreuna cu perechea ta si cautati romantism si liniste, exista si terase private care sa-ti satisfaca nevoia de intimitate. Intregul design al locului este completat de minune de cadrul natural, la toate acestea adaugandu-se piscine minunate care fac legatura intre interiorul si exteriorul hotelului.

Pentru un plus de relaxare, hotelul dispune de jacuzzi, camere cochete, iar cireasa de pe tort este baia, cu cada sa exclusivista in care plutesc petale de flori. Dormitorul are draperii de culoare rosu inchis si podele din marmura, oferind turistilor sansa de a servi masa pe terasa in timp ce admira peisajul de o frumusete supranaturala. In plus, felul in care arata aceasta locatie pe timpul noptii este mult mai mult decat o invitatie de a veni aici.

Booking.com Tururile TukTuk

Safari și plajă în Kenya

De la1,780 Euro
11 zile / 10 nopți
Perioada disponibila: Oricând (tur cu plecare fixă: 20 - 31 august 2018)
0

Descoperă Chiang Mai, frumoasa regiune din nordul Thailandei!

De la940 Euro
8 zile / 7 nopți
Perioada disponibila: oricând (tur fix: 3-10 noiembrie 2018)
0

Descoperă Muntenegru, secretul ascuns al Europei!

De la830 Euro
8 zile / 7 nopți
Perioada disponibila: Martie - Octombrie
0
1 2

About the author

TukTuk guy

Urcă în TukTuk! Oriunde te duc!

Add Comment

Click here to post a comment

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.Booking.com

Urmărește-ne pe Facebook!