" /> " /> " />
Hoteluri Hoteluri cool

Hoteluri cool: Dhonakulhi Spa Resort & Marina (Maldive)

In Dhonakulhi, Spa Resort & Marina din Maldive se poate ajunge in doua feluri: fie cu o cursa aeriana de pe Aeroportul International Malé catre Aeroportul Hanimaadhoo si apoi o calatorie de 20 de minute cu o ambarcatiune de mare viteza, fie cu un iaht privat care ancoreaza in port. Odata ajuns acolo esti pus in fata unui exemplu viu despre cat de confortabila si minunata poate fi viata.

Despre aceasta locatie se spune ca a fost o resedinta a piratilor din basme si povesti, dar in prezent este un paradis modern in adevaratul inteles al cuvantului. Fiind una dintre cele trei destinatii turistice din atolul Haa Alifu, hotelul ocupa aproximativ 5 procente din suprafata insulei. Restul este acoperit cu nisip auriu, cocotieri si bananieri si exista si teren salbatic, unde nu a ajuns inca picior de om.

Exista mai multe modalitati de cazare aici dintre care se remarca: locatii plutitoare cu acces la piscina, resedinte cu piscine private, vile pe plaja sau locatii construite pe piloni in mijlocul oceanului. De departe, cele mai extravagante sunt apartamentele Hideaway Water Suites, fiecare dintre ele avand centru spa cu vedere la mare, in care exista sauna, camera cu aburi si piscina in aer liber.

Tot aici sunt bucatari care iti stau permanent la dispozitie – pentru a-ti satisface si cele mai iesite din comun preferinte culinare – atat in restaurantul locatiei cat si in camera ta. Aici se afla cea mai mare colectie de whisky din Oceanul Indian, precum si Hideaway Spa, centru renumit pentru reteaua sa interioara de canale de apa, cascadele si tratamentele traditionale. Desigur, nimic din toate acestea nu este gratis, iar pretul este si el pe masura – incepand de la 963 dolari pe noapte. Ai grija sa nu te atasezi prea tare de peisajele din acest colt de rai, intrucat ele creeaza dependenta.

Booking.com Tururile TukTuk
uganda

Expediție în Uganda: Margherita Peak/Safari cu jeepul și barca

From1,900 Euro
12 zile
Availability : 24 ianuarie - 4 februarie 2020
0

Safari și plajă în Kenya

From1,780 Euro
11 zile / 10 nopți
Availability : Oricând (tur cu plecare fixă: 20 - 31 august 2018)
0

Descoperă Chiang Mai, frumoasa regiune din nordul Thailandei!

From940 Euro
8 zile / 7 nopți
Availability : oricând (tur fix: 3-10 noiembrie 2018)
0
1 2

About the author

TukTuk guy

Urcă în TukTuk! Oriunde te duc!

Add Comment

Click here to post a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.Booking.com

Urmărește-ne pe Facebook!