" /> " /> " />
Hoteluri Hoteluri cool

Hoteluri cool: Silavadee Pool Spa Resort (Koh Samui, Thailanda)

Thailanda este cu siguranta una dintre cele mai fascinante tari din lume. Pe coasta de est Koh Samui, la numai 15 minute de Aeroportul Samui, se afla hotelul Silavadee Pool Spa Resort. Situata intr-un golf incantator inconjurat de peisaje stancoase, aceasta locatie ofera oaspetilor sai posibilitatea de a-si petrece timpul intr-un decor linistit si intim.

In traducere libera “frumoasa stanca”, Silvadee se ridica la inaltimea numelui sau, gratie peisajului incredibil si serviciilor de calitate, fiind una dintre atractiile de top din Koh Samui. Hotelul care se afla pe un deal de unde poti admira peisajul de o frumusete rar intalnita al Golfului Siam, ofera turistilor 36 de camere si 19 vile, fiecare avand un caracter unic, dispunand de piscine private cu vedere la mare si la imprejurimi.

Stancile din jurul hotelului reprezinta mai mult un decor decat un pericol, dincolo de ele intinzandu-se cat vezi cu ochii vegetatie luxurianta si nisip fin. Indiferent ca alegi sa-ti petreci timpul pe plaja sau in hotel, singurul zgomot nenatural pe care il vei auzi aici este cel al turistilor galagiosi de pe deal.

Principala atractie culinara este Restaurantul “The Height”, specializat in mancare italieneasca. Asta nu inseamna insa ca cei de aici nu sunt experti in a gati preparate traditionale sau apartinand bucatariei internationale. Pretul unei nopti la acest hotel porneste de la 183$, poti face rezervare oricand si poti avea astfel sansa de a trai o experienta de neuitat in mijlocul naturii, intr-o atmosfera serena.

Booking.com Tururile TukTuk
uganda

Expediție în Uganda: Margherita Peak/Safari cu jeepul și barca

From1,900 Euro
12 zile
Availability : 24 ianuarie - 4 februarie 2020
0

Safari și plajă în Kenya

From1,780 Euro
11 zile / 10 nopți
Availability : Oricând (tur cu plecare fixă: 20 - 31 august 2018)
0

Descoperă Chiang Mai, frumoasa regiune din nordul Thailandei!

From940 Euro
8 zile / 7 nopți
Availability : oricând (tur fix: 3-10 noiembrie 2018)
0
1 2Booking.com

Urmărește-ne pe Facebook!