Concursuri

Super-concurs! Castiga doua bilete de avion de la Blue Air!

Super-concurs! Castiga doua bilete de avion de la Blue Air! concurs blueair1A venit primavara si, odata cu ea, ne-am gandit sa culegem floricelele de pe campii propunandu-ti un nou concurs de exceptie! Compania aeriana de smart flying Blue Air, impreuna cu TukTuk, te invita sa castigi doua bilete de avion catre orice destinatie operata de Blue Air! Cu alte cuvinte, daca vei fi fericitul castigator al concursului, vei putea zbura catre destinatii precum Madrid, Lisabona, Bologna, Catania, Bruxelles, Dublin, Larnaca, Londra, Barcelona, Milano, Malaga, Napoli, Nisa, Paris, Roma, Stuttgart, Torino, Venetia sau Valencia, mai precis catre una dintre destinatiile europene spre care zboara aeronavele Blue Air.

Asadar un raspuns corect la intrebarea de mai jos si… problema transportului pentru o vacanta de primavara de neuitat, e rezolvata!

Super-concurs! Castiga doua bilete de avion de la Blue Air! Logo BACe trebuie sa faci?

* Completezi formularul de mai jos, raspunzand corect la intrebare.

* Conditie obligatorie: dai un Like paginii TukTuk de Facebook! Pagina TukTuk se afla aici: https://www.facebook.com/tuktukro

* Astepti tragerea la sorti, castigatorul celor doua bilete urmand a fi comunicat in data de 6 aprilie in aceasta pagina cat si pe pagina noastra de Facebook.

Precizari importante!

Durata de desfasurare a concursului: 5 martie 2012 – 5 aprilie 2012.

Biletele de avion oferite de Blue Air sunt valabile in perioada 6 aprilie 2012 – 31 mai 2012, pentru orice destinatie disponibila in orarul de zbor Blue Air (lista disponibila pe www.blueairweb.com), in limita locurilor disponibile. Biletele trebuie solicitate pana la data de 30 aprilie 2012, cu minim 10 zile inainte de data zborului. Exista un sigur castigator

Premiul acordat nu poate fi inlocuit cu alte premii si nici nu se poate acorda contravaloarea lui in bani.
Castigatorii desemnati sunt singurii beneficiari ai premiilor atribuite si nu pot ceda drepturile asupra premiului castigat unei alte persoane.
[gravityform id=19 name=ConcursBlue Air]
UPDATE! Castigatoarea concursului este Daniela Miron, din Brasov. Felicitari!

About the author

TukTuk guy

Urcă în TukTuk! Oriunde te duc!

5 Comments

Click here to post a comment

zoot.ro%20

answear.ro%20

Fii prietenul nostru pe Facebook!

Clasament concurs ”Adu vara în TukTuk”

Fereastra Albastra, Gozo,...
Votes: 1014
Tenerife
Votes: 824
Apus pe plaja Otres 2 din...
Votes: 329
La mare- Cazino Constanta...
Votes: 154
În neantul sălbatic din...
Votes: 94