Hoteluri Hoteluri cool

Hoteluri cool: Blue Caves Villas (Zakynthos)

Aceste vile exclusiviste sunt dotate cu piscine private si au acces direct la mare. Situate in varful spectaculoasei Pesteri albastre, de unde se poate vedea privelistea Marii Ionice.

Alege una dintre aceste locatii minunate, aflate si in apropierea legendarei Pesteri a Preotului. Vilele de la Pestera albastra alcatuiesc un complex de vile private, linistite si romantice, cu un design traditional specific tuturor caselor de piatra din Zakynthos. Locatia ideala pentru o vacanta relaxanta, aici ai oportunitati variate in ce priveste distractia si activitatile in aer liber, printre care plimbari pe jos, cu bicicleta, inot si pescuit, sau pentru cei mai aventurosi, scufundari in marea limpede precum cristalul, plimbari cu caiacul sau ascensiuni pe versantii muntosi. Toate vilele au piscina proprie, iesire la mare si la Pestera Preotului, acolo unde se spune ca venea un calugar spre sfarsitul vietii, pentru meditatie si rugaciune. Poti alege dintre patru vile absolut fabuloase: Deep Blue (avand 4 dormitoare), Palace (5 dormitoare), Crystal (3 dormitoare) si Purple (3 dormitoare).

Vilele se afla pe o bucata de pamant cu o suprafata de peste 40000 m2, cu o vedere panoramica de vis, asupra mari si a partii de nord-vest a Insulei Alikanas si Kefaloniei. In imprejurimile vilei se afla gradini cu ierburi aromate, plaje, canale si alte elemente de decor in stil traditional.

Statiunea este deschisa de la 1 aprilie pana la 30 noiembrie (in lunile de iarna este inchisa).

Villa Deep Blue are o suprafata de 250 m2 si patru dormitoare in stil specific insulei Zakynthos. Exista aici piscina privata si zona de hidro-masaj, precum si acces direct la mare si la impresionanta Pestera a Preotului. Aici gasesti intimitate, privelisti care iti taie rasuflarea, oferte de cazare confortabile si facilitati pentru 8 pana la 9 persoane.

Vila principala a complexului are 3 dormitoare si este impartita pe 3 nivele. La ultimul etaj se afla un dormitor cu pat dublu si baie proprie. La etajul de dedesubt se afla sufrageria cu vedere la mare, prevazuta cu semineu si iesire la terasa acoperita, cu o suprafata de 80 m2, unde pot lua masa 12 persoane. Bucataria utilata complet are aragaz, hota, frigider cu congelator, cuptor cu microunde, toaster, storcator de fructe, espressor si filtru de cafea, masina de spalat vase si masina de spalat rufe. La parter, exista un dormitor cu pat matrimonial, cu o suprafata de 40 m2 si un dormitor cu paturi twin (35 m2), ambele cu baie si chicineta proprie. Aceste dormitoare au intrari separate si terase proprii cu vedere la mare. Camera de oaspeti este o parte independenta a Vilei Deep Blue, avand o suprafata de 50 m2, aer conditionat si oferindu-ti privelistea Insulei Kefalonia si a piscinei.

Vilele Crystal si Purple (avand 3 dormitoare fiecare) sunt doua vile identice, nou construite, cu piscina si zone de hidro-masaj, in care pot sta confortabil 6-8 persoane, in fiecare. La parterul lor exista doua dormitoare, doua bai, living si bucatarie. La etaj exista un dormitor cu baie proprie si o terasa mare si acoperita de unde poti admira privelistea marii.

Villa Palace, cu 5 dormitoare, are o suprafata de 250 m2, piscina si hidro-masaj. La parter exista bucatarie complet echipata, un living mare, baie si un dormitor cu baie proprie. La etaj se afla patru dormitoare, patru bai si terasa mare, acoperita.

Vilele dispun de:

  • asternuturi de pat, prosoape de baie si prosoape de plaja
  • televizor LCD
  • observator astronomic
  • binocluri
  • biciclete
  • caiac-canoe
  • echipament pentru scufundari si pescuit

La cerere se pot organiza (pretul este separat):

  • transferuri in si de la diferite locatii
  • inchirieri auto
  • facilitati de baby-sitting
  • excursii safari cu jeep-uri
  • navigare pe mare
  • trei mese pe zi

La Vilele Blue Caves ai posibilitatea de a practica sporturi acvatice (scufundari, schi nautic, plimbari cu ambarcatiuni cu motor), poti veni insotit de animalele de companie si tot aici se organizeaza si ceremonii nuptiale sau receptii cu ocazia altor evenimente.

Plaja se afla la numai 70 de metri de complexul de vile, iar de aici ai acces direct la Pestera Preotului. In acest scop a fost construita o intrare, constand dintr-un tunel care duce in interiorul pesterii si la mare. La capatul lui poti inota in apele limpezi si poti vedea pesterile faimoase pentru culoarea lor albastra. Zona este ideala si pentru pescuit, aici traind o mare varietate de specii de pesti mediteraneeni.

Statiunea este deservita de Aeroportul International Zakynthos-Dyonisios Solomos. Distanta de la aeroport este de 35 de kilometri.

Sezonul estival incepe in luna mai si tine pana in luna octombrie.

Exista zboruri interne intre Zakynthos si Atena, deservite de compania aeriana Olympic Airways, doua curse pe zi. Calatoria dureaza aproximativ o ora. In sezon, aproape toate cursele internationale care aterizeaza aici sunt zboruri charter care fac legatura cu principalele orase europene. Odata ajuns aici. este recomandabil sa inchiriezi o masina.

Booking.com

About the author

TukTuk driver

Urcă în TukTuk! Oriunde te duc!

1 Comment

Click here to post a comment

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • […] cel mai bine bugetul si necesitatile. Spunem doar ca sunt hoteluri de orice categorie (inclusiv de lux), pentru toate gusturile, sunt si vile care se pot inchiria in regim de… vila, insa recomandarea […]



Booking.com




Urmărește-ne pe Facebook!

Newsletter

Newsletter Form (#1)

Abonează-te la Newsletter-ul TukTuk!

Lumea e a ta!

Fii la curent cu cele mai recente noutăți și informații din zona de turism și călătorie!


Newsletter

Newsletter Form (#1)

Abonează-te la Newsletter-ul TukTuk!

Lumea e a ta!

Fii la curent cu cele mai recente noutăți și informații din zona de turism și călătorie!