Europa

Insulele grecesti: Agistri

La numai 19 mile nautice de Pireu, Agkistri (Agistri) este un paradis usor accesibil in golful Argosaronic. Ape azurii, paduri de conifere si vegetatie luxurianta (unde multe specii de pasari isi gasesc refugiul) sunt principalele caracteristici ale acestei insule micute dar fermecatoare, in care traiesc mai putin de 1000 de locuitori! Pe insula exista 3 mari asezari: Megalohóri (sau Mýlos), Skála si Limenária. In afara de mica biserica Ayioi Theódoroi, alte atractii ale insulei sunt Metopis si moara de la Megalohóri, construita in anul 1812. Nu rata sansa de a te plimba prin padurile de pe insula.

Agistri e o insulita greceasca incantatoare

Cea mai cunoscuta plaja de pe insula este Skála; altele care merita vazute sunt Limenária, Drayonéra, Maréza, Apónisso, Mýlos (care sunt de fapt doua plaje, una cu nisip si una cu pietris) si Halkiáda, o plaja izolata cu pietre albe, preferata in special de catre nudisti.

Cum se ajunge aici

Insula este legata de Pireu prin feribot sau barci rapide cu motor, care circula direct sau prin Aegina. Agkistri este accesibila din Aegina si cu taxiul pe apă.

Agistri, vedere aeriana
Plaja si soare in Agistri
Booking.com

About the author

TukTuk guy

Urcă în TukTuk! Oriunde te duc!

Add Comment

Click here to post a comment

zoot.ro%20

Booking.com

Fii prietenul nostru pe Facebook!

Clasament concurs ”Adu vara în TukTuk”

Fereastra Albastra, Gozo,...
Voturi: 1014
Tenerife
Voturi: 824
Apus pe plaja Otres 2 din...
Voturi: 329
La mare- Cazino Constanta...
Voturi: 154
În neantul sălbatic din...
Voturi: 94