Hoteluri Hoteluri cool

Hoteluri cool: Park Hyatt Maldives din Hadahaa

Park Hyatt Maldives, Hadahaa, aflat pe o insula tropicala in atolulul Huvadhoo, este un refugiu luxos cu un design modern, care iti va oferi momente de incantare in mijlocul oceanului, in fermecatoarele Insule Maldive.

Hotelul Park Hyatt Maldives din Hadahaa este pentru Maldive ceea ce este Rolls Royce pentru masinile de lux; adica tot ce poate fi mai bun. Cu vegetatia sa tropicala, privelistile oferite de plajele cu nisip alb, langa care se intinde oceanul nesfarsit cu apele sale turcoaz si cu unele dintre cele mai frumoase locatii pentru scufundari din lume, Maldive reprezinta o adevarata capodopera vizuala si o destinatie magnifica, cum rar iti mai este dat sa intalnesti. Park Hyatt Maldives din Hadahaa aduce aceasta frumusete naturala la un alt nivel, cu totul nemaintalnit, al luxului. Designul hotelului este unul imaculat si nealterat, asa cum este intreaga insula; un deliciu arhitectural care se integreaza de minune in decorul natural al imprejurimilor.

Scufundarile si cinele romantice sunt la ordinea zilei aici, iar ambele alternative se ridica la cele mai inalte standarde. Ce alta modalitate de a incheia o zi perfecta, dupa ce ai vazut rechinii, pisicile de mare si coralii in habitatul lor natural, decat aceea de a te rasfata cu o cina cu preparate traditionale, servita in confortul oferit de vila unde esti cazat?

Preturile pentru o noapte de cazare in una din cele 50 de camere, pleaca de la 487 de euro.

Booking.com

zoot.ro%20

Booking.com

Fii prietenul nostru pe Facebook!

Clasament concurs ”Adu vara în TukTuk”

Fereastra Albastra, Gozo,...
Voturi: 1014
Tenerife
Voturi: 824
Apus pe plaja Otres 2 din...
Voturi: 329
La mare- Cazino Constanta...
Voturi: 154
În neantul sălbatic din...
Voturi: 94