" /> " /> " />
Europa

Cele mai romantice plaje mediteraneene

Atunci cand vine vorba despre legaturi romantice, nu exista destinatie mai potrivita decat oricare dintre plajele de vis ale Mediteranei. Aici si-au jurat dragoste eterna Cleopatra si Marc Antoniu, Elena din Troia si Paris, dar si cupluri mai moderne, precum Beyonce si Jay-Z sau Pamela Anderson si Kid Rock.  Nu conteaza cat de efemere sau dimpotriva de lunga durata vor fi aceste relatii, acesta este cadrul natural favorabil pentru cele mai romantice intalniri. Apele linistite si albastre, plajele cu nisip alb, golfuletele izolate si soarele care lumineaza toata ziua, sunt trasaturi caracteristice Marii Mediterane.

Daca tu si jumatatea ta sunteti in cautarea unui cadru ideal pentru o evadare intima, arunca o privire asupra listei de fata, care iti prezinta cele mai romantice plaje mediteraneene.

Taormina, Italia– aflata pe coasta de est a Siciliei, acest oras a fost de multe ori descris drept chintesenta asezarilor litorale din sudul Italiei. A servit drept sursa de inspiratie pentru multi pictori si poeti, reprezentand o regiune creativa, calitate ce sta la baza ascensiunii sale catre faima in ultimii 60 de ani.

Taormina, perla Siciliei

Cassis, Franta– candva un mic sat de pescari, Cassis si-a pastrat farmecul si puritatea specifice sudului Frantei, care dateaza aici de ani de zile, in ciuda invecinarii cu glamour-ul si stralucirea unor orase precum Cannes, Nisa si St. Moritz. Cassis este cu siguranta mult mai putin vizitat de catre turisti decat celelalte trei orase mentionate.

Cassis sau rivala Rivierei

Haifa, Israel – atunci cand te gandesti la locatii romantice mediteraneene, mintea ta se indreapta foarte rar in directia Israelului.  Haifa te va surprinde prin locatia sa peninsulara si prin faptul ca este inconjurat din trei parti de mare. Mediul luxos european combinat cu atmosfera specifica Orientului Mijlociu, fac din Haifa una dintre cele mai dorite, in ciuda faptului ca este inca putin vizitata, destinatii din zona mediteraneana.

Plaja din Haifa, spectaculoasa dar prea putin vizitata de turisti

Naxos, Grecia– o insula mediteraneana mai verde decat majoritatea muntilor si una dintre cele mai fertile vai din regiune, fac din Naxos o alta destinatie romantica, mai putin cunoscuta. Nu numai ca aici vei gasi unele dintre cele mai curate plaje, dar in plus, localnicii traiesc inca asa cum au trait stramosii lor – departe de uscat si lucrand la razboiul de tesut.

Plaja din Naxos, una dintre cele mai frumoase din Grecia

Murcia, Spania– nicio excursie in zona mediteraneana nu este completa fara a vedea plajele din Peninsula Iberica (Spania).  Murcia nu face nici ea exceptie de la regula. Desi zona se remarca prin absenta vietii de noapte si a petrecerilor zgomotoase, ea ramane o destinatie preferata a artistilor si a cuplurilor romantice aflate in cautarea unui loc intim si linistit, in care se pot logodi, casatori sau petrece luna de miere. Ai grija insa ca multe plaje de aici se adreseaza exclusiv nudistilor.

Plaja Paradisului, din Murcia
Booking.com Tururile TukTuk
uganda

Expediție în Uganda: Margherita Peak/Safari cu jeepul și barca

From1,900 Euro
12 zile
Availability : 24 ianuarie - 4 februarie 2020
0

Safari și plajă în Kenya

From1,780 Euro
11 zile / 10 nopți
Availability : Oricând (tur cu plecare fixă: 20 - 31 august 2018)
0

Descoperă Chiang Mai, frumoasa regiune din nordul Thailandei!

From940 Euro
8 zile / 7 nopți
Availability : oricând (tur fix: 3-10 noiembrie 2018)
0
1 2

About the author

TukTuk guy

Urcă în TukTuk! Oriunde te duc!

Add Comment

Click here to post a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.Booking.com

Urmărește-ne pe Facebook!