Europa

O vizita in Londra pe perioada Olimpiadei

Capitala Marii Britanii, Londra, este gazda Jocurilor Olimpice 2012. In afara acestui eveniment sportiv si, lasand deoparte atractiile din Satul Olimpic, daca esti acolo, vei dori probabil sa petreci ceva timp explorand orasul, pentru a descoperi si alte atractii si obiective care merita sa fie vazute. In cele ce urmeaza ai o lista cu idei referitoare la ce poti vedea si face pe durata desfasurarii Olimpiadei.

Greenway– plecand de la capatul de sud al Parcului Olimpic poti face o plimbare de-a lungul acestei alei cu o lungime de aproape 500 de metri, pana in varful dealului de unde poti admira privelistea intregului oras. Ghizii Blue Badge te vor conduce in acest tur in jurul Parcului Olimpic.

O vizita in Londra pe perioada Olimpiadei Greenway
Greenway

Muzeul Tate – odata cu incheierea Jocurilor Olimpice, colectia permanenta a muzeului va fi mutata intr-un loc protejat. Cu toate acestea, cateva tablouri din colectia J.M.W. Turner vor ramane expuse in continuare.

Palatul Kensington– la sfarsitul lunii martie 2012, acest obiectiv istoric a fost redeschis publicului, dupa lucrari de renovare ce au durat peste 2 ani. Odata cu acest eveniment, poate fi vizionata o noua expozitie care prezinta viata si istoria celei mai longevive suverane din istoria Marii Britanii, Regina Victoria, expozitie ce poarte numele “Victoria Revealed.”

O vizita in Londra pe perioada Olimpiadei Kensington
Palatul Kensington

Programul pentru inchirieri de biciclete Barclay – cel mai important program pentru inchirieri de vehicule pe doua roti, se afla la dispozitia publicului, prin numeroasele sale locatii din oras. Bicicletele se numesc “Boris”, dupa numele fostului primar, Boris Johnson, un impatimit al ciclismului. Pentru cei pasionati de sport si care vor sa se mentina in forma, aceasta este o modalitate excelenta de a vedea orasul. Este de asemenea si ieftina, in comparatie cu alte tururi si mijloace de transport.

In afara Londrei, majoritatea oraselor din Anglia se afla in febra pregatirilor pentru primirea afluxului de turisti si vizitatori, care sunt in aceasta tara pe durata Jocurilor Olimpice de Vara. De exemplu, nava Cutty Sarka fost repusa de curand in circulatie, dupa cinci ani, cat a durat perioada de restaurare. In plus, tunelurile Castelului Dover, datand din cel de-al doilea razboi mondial, reprezinta cea mai noua expozitie ce a fost readusa la viata. Aceasta zugraveste operatiunile de evacuare din anul 1940, atunci cand aliatii au parasit localitatea Dunkirk.

O vizita in Londra pe perioada Olimpiadei Cutty Sark
Nava Cutty Sark

Centrul de vizitare de la Stonehenge va fi si el terminat zilele acestea. El a fost proiectat si dezvoltat in stransa legatura cu mediul inconjurator. In final, au luat sfarsit si eforturile pentru restaurarea si reamenajarea Muzeului orasului Liverpool.

About the author

TukTuk guy

Urcă în TukTuk! Oriunde te duc!

Add Comment

Click here to post a comment

zoot.ro%20

answear.ro%20

Booking.com

Fii prietenul nostru pe Facebook!

Clasament concurs ”Adu vara în TukTuk”

Fereastra Albastra, Gozo,...
Votes: 1014
Tenerife
Votes: 824
Apus pe plaja Otres 2 din...
Votes: 329
La mare- Cazino Constanta...
Votes: 154
În neantul sălbatic din...
Votes: 94