" /> " /> " />
Concursuri

SUPER-CONCURS! Castiga un minisejur la Colosseum Hotel **** din Ungaria!

A venit toamna, dar calatoriile cu TukTuk nu s-au sfarsit. Pentru ca ele nu se sfarsesc niciodata. De aceea, iti propunem sa iei parte la un nou concurs incitant: TukTuk te trimite in Ungaria, la Hotel Colosseum, 4 stele superior! Poti castiga un minisejur de doua nopti pentru doua persoane la un incantator hotel, situat in apropiere de Szeged (15 km), in localitatea Morahalom, langa recent deschisul St. Elisabeth Spa.

 

Hotel Colosseum ofera 22 camere standard, 32 superioare si 17 camere de lux, laolalta cu inca 6 apartamente, un apartament prezidential si unul pentru cei aflati in luna de miere. Hotelul e perfect pentru nunti, conferinte, alte evenimente sau pur si simplu pentru petrecerea unei vacante. Dispune de un restaurant de 207 mp, o gradina de iarna, o incapere pentru pasionatii de trabucuri si, in special, un senzational centru wellness. Acesta are nu mai putin de 320 mp, include 5 piscine iar partea si mai buna este ca in imediata apropiere se afla spa-ul St. Elisabeth, care dispune de o gama larga de facilitati pentru intreaga familie. Hotelul dispune de o parcare privata iar copiii sunt bineveniti la Colosseum, existand amenajat un loc special de joaca. Pentru mai multe informatii, intra pe site-ul hotelului: www.colosseumhotel.hu

CE CASTIGI: Un voucher pentru doua nopti, pentru doua persoane, la Hotel Colosseum. Voucherul include micul dejun si cina, precum si acces atat la centrul wellness al hotelului cat si la spa-ul St. Elisabeth din apropiere (care dispune de alte 21 bazine si 8 saune). Atentie: transportul nu este inclus!

CE TREBUIE SA FACI: Completezi cu atentie formularul de mai jos, raspunzand la toate intrebarile. Apoi faci share la concurs, pe pagina ta de Facebook, fie copiind adresa acestui post, fie facand share direct postului nostru cu concursul de pe Facebook.

PERIOADA DE DESFASURARE: Concursul se desfasoara intre 1 septembrie si 3 octombrie 2012. Castigatorul va fi anuntat in aceasta pagina cat si pe pagina de Facebook a TukTuk, in data de 4 octombrie 2012.

Localizarea hotelului:

[sws_gmap3 map_type=”ROADMAP” map_title=”” canvas_width=”620" canvas_height=”300" zoom=”15" name=”Colosseum Hotel” address=”” glat=”46.218312" glon=”19.888319" info_windows=”” disableDefaultUI=”false” traffic=”false”][gmarker m[gmarker marker_latitude=”” marker_longitud=”” marker_label=””]][/gmarker]p[/sws_gmap3]o[gravityform id=26 name=ConcursColosseum Hotel]g>UPDATE! Castigatoarea concursului este Adina Avram, din Cugir. Felicitari!
Booking.com Tururile TukTuk
uganda

Expediție în Uganda: Margherita Peak/Safari cu jeepul și barca

From1,900 Euro
12 zile
Availability : 24 ianuarie - 4 februarie 2020
0

Safari și plajă în Kenya

From1,780 Euro
11 zile / 10 nopți
Availability : Oricând (tur cu plecare fixă: 20 - 31 august 2018)
0

Descoperă Chiang Mai, frumoasa regiune din nordul Thailandei!

From940 Euro
8 zile / 7 nopți
Availability : oricând (tur fix: 3-10 noiembrie 2018)
0
1 2

About the author

TukTuk guy

Urcă în TukTuk! Oriunde te duc!

7 Comments

Click here to post a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

  • multumesc,o idee buna pentru toata lumea!

  • succes tuturor participamtilor

  • Castiga un minisejur la Colosseum Hotel in Ungaria | Concursuri Online says:

    […] va fi anuntat in aceasta pagina cat si pe pagina de Facebook a TukTuk, in data de 4 octombrie 2012.Participa acum la acest concurs !10% REDUCERE LA ORICE ASIGURARE RCA Categories: Concursuri Online Tags: […]

  • Multumesc, TUK TUK, tocmai am venit din mini vacanta pe care mi-ati facut-o cadou. A fost extraordinar de frumos, oameni primitori, locuri deosebite. Ne-am simtit foarte bine! Multumesc!

    • Super! Ne bucuram mult ca ti-a placut si chiar asteptam sa ne impartasesti impresii mai detaliate despre cum e hotelul, locul etc. 🙂Booking.com

Urmărește-ne pe Facebook!