Hoteluri Hoteluri diverse

Un love hotel pentru caini, in Brazilia

In Brazilia este pe cale de a se inaugura un “love hotel“ pentru caini de rasa. Pentru multi oameni, cainele este un copil de care trebuie sa ai grija. In aceasta tara traieste o populatie canina care numara peste 32 de milioane de suflete, cea mai mare ca numar dupa cea inregistrata in SUA.

Un love hotel pentru caini, in Brazilia love hotel

Fabiano Lourdes si sora sa Daniela au de gand sa inaugureze cat de curand “Animalle Mundo Pet“, o cladire cu opt etaje, cu un etaj intreg destinat intalnirilor de dragoste dintre caini, in partea de sud-est a orasului Belo Horizonte. Proprietarii cainilor vor trebui sa plateasca 50 de euro pe zi pentru o camera in care se afla o oglinda in forma de inima pe tavan, perne rosii pe pe podea si in care lumina este difuza. Ideea le-a venit de la miile de moteluri care permit cuplurilor braziliene sa inchirieze camere cu ora, doar in scopuri amoroase.

“Pentru multi oameni, cainele este un copil de care trebuie sa ai grija“, daca e sa ne luam dupa spusele lui Fabiano Lourdes, in varsta de 26 de ani.  Potrivit lui, studiile de piata din Brazilia arata ca oamenii muncesc de dimineata pana seara si nu stiu unde ar putea sa le asigure un loc de intalnire cainilor lor. Speranta sa este ca si alte orase din Brazilia ii vor urma exemplul, deschizand astfel de hoteluri.

Cei doi frati au investit 1 milion de dolari in aceasta afacere, care are 60 de angajati, printre care se numara si medici veterinari si biologi si care va vinde accesorii de lux, cum ar fi zgarzi pentru caini cu cristale Swarovski, in valoare de 1000 de dolari.

Ei spera astfel sa faca vanzari de peste 300000 de dolari pe luna. Hotelul pentru caini va fi dotat si cu sala de fitness si loc in care cainii isi pot serba zilele de nastere.

zoot.ro%20

answear.ro%20

Fii prietenul nostru pe Facebook!

Clasament concurs ”Adu vara în TukTuk”

Fereastra Albastra, Gozo,...
Votes: 1014
Tenerife
Votes: 824
Apus pe plaja Otres 2 din...
Votes: 329
La mare- Cazino Constanta...
Votes: 154
În neantul sălbatic din...
Votes: 94