Restaurante si cluburi

El Bosc de les Fades, povestea din Barcelona

Daca esti in cautarea unei experiente aproape ireale, pe care sa o traiesti in orasul Barcelona, opreste-te la El Bosc de les Fades (Padurea zanelor), o cafenea unica, decorata aidoma unui taram de vis locuit de zane.

El Bosc de les Fades, povestea din Barcelona El Bosc de les Fades

Aflata dincolo de bulevardul Las Ramblas, in Pasatje Banca, langa Muzeul de ceara, El Bosc de les Fades constituie una dintre cele mai neobisnuite atractii din Barcelona. Asa cum sugereaza si numele, aceasta locatie bizara a fost inspirata de o padure a zanelor, tabloul fiind completat de copaci si fantani artificiale, lumini feerice, demoni ciudati care stau la panda in oglinzi, iluzii optice si desigur, de zane.

Totul este original, desi un fel de kitsch, iar majoritatea celor care vin aici sunt fascinati de noutatea oferita de acest loc. Principala sala din cafenea are locurile asezate intr-un cadru de vegetatie artificiala, iar barul este si el decorat respectand aceeasi tematica, dar pentru vizitatorii care vor sa traiasca totul la cote maxime, exista grota privata, in care acestia se pot pierde in adancurile padurii misterioase. Iar daca vrei sa ai parte si de elemente “horror”, in El Bosc de les Fades se afla si o casa bantuita, unde exista manechine sinistre si o oglinda fermecata in care apar si dispar creaturi ciudate.

El Bosc de les Fades, povestea din Barcelona El Bosc de les Fades 2

Padurile locuite de zane sunt greu de gasit, iar El Bosc de les Fades nu face exceptie. A ajunge in acest taram de vis este o aventura in sine, dar dupa ce ratacesti printr-un labirint de camere si usi, vei vedea ca efortul iti va fi rasplatit. Atmosfera de aici este una unica, iar paharele de Sangria sunt un bonus suplimentar.

About the author

TukTuk guy

Urcă în TukTuk! Oriunde te duc!

Add Comment

Click here to post a comment

zoot.ro%20

answear.ro%20

Booking.com

Fii prietenul nostru pe Facebook!

Clasament concurs ”Adu vara în TukTuk”

Fereastra Albastra, Gozo,...
Votes: 1014
Tenerife
Votes: 824
Apus pe plaja Otres 2 din...
Votes: 329
La mare- Cazino Constanta...
Votes: 154
În neantul sălbatic din...
Votes: 94