" /> " /> " />
Hoteluri Hoteluri de lux

Hoteluri de top: Elegance East Hotel (Antalya)

[slider_pro id=”2"]

Multi sunt cei care aleg Antalya pentru hotelurile situate pe plaja si pentru all-inclusive-urile clasice. Dar sunt persoane care vor ca, dincolo de alintul cu soare si mare, sa-si bucure si spiritul in cele cateva zile de vacanta. Pentru acestia, o varianta excelenta de petrecere a sejurului este hotelul Elegance East.

[s[sws_pullquote_left]estaurantul principal serveste micul dejun si cina in regim de bufet. Exista si un al doilea restaurant, a la carte, care ofera sandvisuri la pranz si o bogata varietate de preparate, turcesti si internationale, la cina. [/[/sws_pullquote_left]p>Situat in centrul istoric al Antalyei, la 10 minute de mers de plaja publica Mermerli si la 15 minute de mers cu masina de plaja Konyaalti, spatiosul Elegance East Hotel este construit in traditionalul stil arhitectural Kaleici. Este dotat cu o piscina exterioara si un spa. Aspectul interior seamana cu cel al unui palat. Camerele sunt decorate cu mobila moderna si luxoasa, fiind dotate cu televizoare flat si minibar. Fiecare camera ofera privelisti ale piscinei sau ale frumoasei gradini.

Spa-ul si centrul welness sunt perfecte pentru relaxarea trupului si spiritului. Exista hamam turcesc, sauna, camere de masaj, de relaxare, camera de aburi etc. Maseuri profesionisti stau in fiecare clipa la dispozitia clientilor.

Hotelul se afla in apropierea portii lui Adrian, a Muzeului National din Antalya, a portului din Antalya. Centru orasului, cu multitudinea de magazine, se afla la doar cateva minute distanta.

[n[nggallery id=42]div class="essb_links essb_counter_modern_right essb_displayed_bottom essb_share essb_template_default4-retina essb_779788234 print-no" id="essb_displayed_bottom_779788234" data-essb-postid="12692" data-essb-position="bottom" data-essb-button-style="button" data-essb-template="default4-retina" data-essb-counter-pos="right" data-essb-url="http://www.tuktuk.ro/2012/11/hoteluri-de-lux-elegance-east-hotel-antalya/" data-essb-twitter-url="http://www.tuktuk.ro/2012/11/hoteluri-de-lux-elegance-east-hotel-antalya/" data-essb-instance="779788234">
Booking.com Tururile TukTuk
uganda

Expediție în Uganda: Margherita Peak/Safari cu jeepul și barca

From1,900 Euro
12 zile
Availability : 24 ianuarie - 4 februarie 2020
0

Safari și plajă în Kenya

From1,780 Euro
11 zile / 10 nopți
Availability : Oricând (tur cu plecare fixă: 20 - 31 august 2018)
0

Descoperă Chiang Mai, frumoasa regiune din nordul Thailandei!

From940 Euro
8 zile / 7 nopți
Availability : oricând (tur fix: 3-10 noiembrie 2018)
0
1 2Booking.com

Urmărește-ne pe Facebook!