Restaurante si cluburi WTF

Cele mai ciudate baruri din lume

Vino sa bei ceva in interiorul unui copac. Sau intr-un sicriu. Sau intr-o locatie aidoma unui schelet. In cele ce urmeaza ai o lista cu cele mai ciudate baruri din lume.

Ice Bar – Londra

Ice Bar din Londra are o temperatura sub 0 grade (-5°C mai exact) si aparent ea este constanta in toata locatia. Acesta este un bar facut din gheata, bauturile se servesc in pahare sculptate din gheata, blocuri de gheata servesc drept scaune, iar mesele sunt si ele facute din…te lasam pe tine sa ghicesti raspunsul. Cele mai tari dintre sculpturile din gheata care impodobesc peretii sunt inlocuite in fiecare an, respectand de fiecare data o alta tematica, asa ca daca vii aici si altadata, s-ar putea sa ai sentimental ca totul este nou si nemaivazut.

Big Joe’s 2 & 6 Pub – Chicago

Big Joe’s 2 & 6 Pub este in medie cam ceea ce reprezinta barurile americane pentru clientii lor fideli din intreaga lume. Berile sunt servite des si repede, mancarea vine pe banda rulanta, testoasele alearga printre mese, iar o muzica comerciala se aude din difuzoare. Stai putin, ce?? Ai auzit bine. Big Joe’s este singurul loc din Chicago unde se organizeaza curse de testoase, iar daca cumperi o bere, ai sansa sa castigi un billet la marele eveniment. Fericitul castigator va castiga si un tricou si chiar si cel mai putin norocos are sansa de a castiga o bere gratis (si ne referim aici la detinatorul biletului, nu la testoasa). (Foto: Alan Kong)

Office – Tokyo

Tokyo este impanzit de baruri si restaurante ciudate, iar intr-un fel unul dintre cele mai normale reuseste sa fie si cel mai deranjant dintre toate. Daca te simti coplesit de munca pe care o desfasori la birou, atunci n-ai ce cauta aici. Salariatii frustrati care vin in Office Bar din Tokyo se vor simti de parca ar patrunde intr-un fel de univers paralel de cosmar, in care ziua de munca nu se termina niciodata, intrucat locatia este plina de birouri, fotocopiatoare si laptopuri. Din fericire, tematica acestui bar nu se extinde si asupra meniului, asa ca vei putea sa iti iei o bere in loc sa bei o cana cu cafea calduta.

HR Giger Bar – Elvetia

Atunci cand nu e este ocupat sa proiecteze extraterestri criminali pentru filmele SF, regizorului artistic HR Giger ii place sa savureze o bautura in liniste, asa cum ne place si multora dintre noi. Numai ca spre deosebire de marea majoritate, el o face in interiorul unui schelet urias. Aflata in muzeul HR Giger din Elvetia, aceasta taverna terifianta a fost ideea acestui maret personaj. Pe tavan vezi oase, sculpturi infatisand copii impodobesc peretii, iar scaunele arata de parca ar vrea sa te manance de viu.

Floyd’s Pelican Bar – Jamaica

Dincolo de sudul coastei jamaicane, in apele Golfului Parottee, se afla barul Floyd’s Pelican. Aceasta mica locatie bizara se afla cam la 1,5 kilometri de tarm si este cocotata pe niste picioroange. Ti-e treama sa petreci mai mult timp in incinta? Nu ai de ce. Odata ce ai gustat din varietatea paradisiaca a cocktailurilor tropicale de aici si din pestele proaspat prins, va fi nevoie ca personalul sa te tarasca la sfarsitul zilei, afara, in ciuda tuturor protestelor tale.

Coffin Bar – Ucraina

Ei bine, cu totii am auzit despre cum e sa te imbeti pana mori, dar asta e deja ridicol. Barul ce poarta numele ‘Eternitatea’, din Ucraina este un bar construit intr-un sicriu urias – cel mai mare sicriu din lume. Cu un decor la moda, cu flori specifice inmormantarilor, camere de culoare neagra si mese in forma de sicrie in miniatura, aceasta nu este poate cea mai buna optiune pentru cei deprimati care vor sa isi inece amarul intr-un pahar cu bautura.

Baobab Tree Bar

Locurile pe scaun sunt putine, este intuneric si s-ar putea sa te lovesti la cap daca te ridici si incerci sa faci cativa pasi. Asa ca ce este atat de special la acest bar din Africa de Sud? Baobab Tree Bar se afla in trunchiul unui gigantic baobab, dotat ca la carte cu tot ce trebuie. Daca asta nu te-a impresionat suficient, atunci afla ca la varsta sa de peste 6000 de ani, copacul in sine este considerat cel mai vechi organism viu de pe planeta.

Booking.com

About the author

TukTuk driver

Urcă în TukTuk! Oriunde te duc!

Add Comment

Click here to post a comment

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

banner animawings



Booking.com




Urmărește-ne pe Facebook!

Newsletter

Newsletter Form (#1)

Abonează-te la Newsletter-ul TukTuk!

Lumea e a ta!

Fii la curent cu cele mai recente noutăți și informații din zona de turism și călătorie!


Newsletter

Newsletter Form (#1)

Abonează-te la Newsletter-ul TukTuk!

Lumea e a ta!

Fii la curent cu cele mai recente noutăți și informații din zona de turism și călătorie!