" /> " /> " />
Hoteluri cool

Hoteluri cool: Eccleston Square Hotel (Londra)

Din afara, Hotelul Eccleston Square arata ca o casa tipica in stil Georgian, pe care te-ai astepta poate sa o vezi in elegantul cartier Belgravia. Mare, impunatoare si cat se poate de britanica.

 

Paseste inauntru si vei descoperi ca – in ciuda faptului ca este numit “cel mai high-tech hotel din Londra” – eleganta continua…pentru ca aceasta cladire pastreaza grandoarea si opulenta pe care ti le doresti de la un hotel de lux; in plus, are acele note ale designului pe care le-ai astepta de la un membru al grupului Design Hotels. Placi monocrome sunt aliniate pe podea, covoare din plus impodobesc scarile, iar candelabrele din sticla de Murano adauga si mai multa intimitate.

Prima intalnire cu ultimele noutati in materie de tehnica are loc in lifturi – acolo unde sase iPad-uri integrate iti prezinta canale de stiri din mai multe tari – sase mai exact – lucru ideal daca abia ai aterizat dupa un zbor de durata, dar ceea ce te va fascina sunt camerele hotelului; inspirate si influentate de stilul intalnit in cabina unui super-iaht (ceea ce inseamna mici, cu adevarat mici, dar cu toate acestea extrem de “darnice”), care abunda in tehnologie de ultima ora.

Booking.com Tururile TukTuk
uganda

Expediție în Uganda: Margherita Peak/Safari cu jeepul și barca

From1,900 Euro
12 zile
Availability : 24 ianuarie - 4 februarie 2020
0

Safari și plajă în Kenya

From1,780 Euro
11 zile / 10 nopți
Availability : Oricând (tur cu plecare fixă: 20 - 31 august 2018)
0

Descoperă Chiang Mai, frumoasa regiune din nordul Thailandei!

From940 Euro
8 zile / 7 nopți
Availability : oricând (tur fix: 3-10 noiembrie 2018)
0
1 2

About the author

TukTuk guy

Urcă în TukTuk! Oriunde te duc!

Add Comment

Click here to post a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.Booking.com

Urmărește-ne pe Facebook!