Hoteluri cool

Hoteluri cool: Taj Lake Palace (Udaipur, India)

In India descoperim magnificul Taj Lake Palace din Udaipur, Rajahstan. Aflata chiar in mijlocul lacului Pichola, oferind privelistea muntilor Aravalli, statiunea se afla la 30 de minute vest de Aeroportul Dabok. La sosirea pe malul lacului, oaspetii sunt preluati cu o ambarcatiune pana la hotel.

Orasul Udaipur este o adevarata minune arhitecturala, lasand la o parte maiestuosul palat Taj Lake. Amintind de stilul aristocratiei indiene din secolul 16, palatul reprezinta o constructie cu adevarat unica. El a fost terminat in anul 1749, de catre succesorii dinastiei Mewar, cunoscuti drept descendenti ai zeitatii soarelui.

Hotelul se mandreste cu un lux iesit din comun, oferindu-ti acces imediat si personal la masini de epoca, sali de conferinte, sali pentru banchete, servicii de secretariat, copiatoare, laptop si Internet.

Indiferent ca este vorba despre vitraliile din sala antica Khush Mahal sau despre ornamentele aurite si candelabrele din Chandra Prakash, fiecare colt de aici a fost proiectat si decorat pana la cel mai mic detaliu. In plus, nu exista camera care sa nu aiba vedere la lac.

Aici poti face de toate, de la calarie si plimbari pana la tratamente spa si trasee turistice, in incinta dar si in imprejurimi. Preturile sunt si ele pe masura – tariful pentru o noapte porneste de la 16000 de rupii, adica 298 de dolari.

Booking.com

zoot.ro%20

Booking.com

Fii prietenul nostru pe Facebook!

Clasament concurs ”Adu vara în TukTuk”

Fereastra Albastra, Gozo,...
Voturi: 1014
Tenerife
Voturi: 824
Apus pe plaja Otres 2 din...
Voturi: 329
La mare- Cazino Constanta...
Voturi: 154
În neantul sălbatic din...
Voturi: 94