" /> " /> " />
Asia Shopping

Shopping: electronice in Singapore

Singapore, un oras fantastic scaldat de lumini vibrante si binecuvantat cu un peisaj magnific, primeste in fiecare an milioane de vizitatori. Aceasta locatie remarcabila este cautata nu numai pentru frumusetea sa, dar si pentru cumparaturile care pot fi facute aici. Turistii pot achizitiona orice sau chiar totul in materie de electronice in acest taram de vis.

Fascinantul Singapore
Fascinantul Singapore

In Singapore, infrastructura e fantastica. Linia orizontului este brazdata de zgarie nori, iar peisajul sau este cautat de un numar impresionant de turisti din toate colturile lumii. Populatia de aici reprezinta un amestec fantastic al culturilor chineza, malaieziana si indiana, fara a mai pune la socoteala si cele patru limbi oficiale: engleza, chineza, malaieza si tamila, care predomina in regiune. O calatorie in Singapore iti ofera nenumarate optiuni pentru a explora tot ceea ce poate fi explorat aici.

Acum, daca ai ajuns in acest colt de lume pentru anumite motive bine stabilite, in special pentru ca te afli in cautarea unor produse electronice, ai la indemana cateva optiuni ce merita luate in considerare. Daca pronunti cuvantul electronice, Piata Sim Lim este cea care vine imediat in mintea localnicilor de aici. Aceasta este locatia ideala pentru a achizitiona produse electronice la preturi rezonabile. La primul nivel al pietei se afla o mare varietate de magazine cu astfel de produse, echipate in principal cu camere digitale, televizoare, camere video si accesorii pentru computere. Pentru a evita orice confuzie ulterioara, studiaza bine piata inainte de a face vreo cumparatura.

Piata Sim Lim, paradisul electronicelor singaporeze
Piata Sim Lim, paradisul electronicelor singaporeze

Accesorii pentru computere gasesti si la etajele superioare, dar de o calitate mai buna si o varietate mult mai mare a optiunilor, la preturi accesibile. La nivelele trei, patru si cinci ale complexului Sim Lim gasesti printre altele: unitati centrale de procesare, placi de baza, unitati de procesare grafica, hard-uri, CD-ROM-uri si multe altele. Piata Sim Lim este adresa perfecta pentru “vanatorii” de dispozitive electronice.

In afara de Sim Lim, mai exista si mall-ul Funan IT, alt magazin de exceptie in materie de gadgeturi electronice, de o calitate foarte buna, dar si la preturi mai mari. Mall-ul ofera produse de elita, printre care laptop-uri, computere, camere video si digitale. Majoritatea spatiului este ocupat de magazine care se adreseaza pasionatilor de calculatoare.

Mall-ul Funan
Mall-ul Funan

Mai poti vizita si Great World City Shopping Market, specializat in comercializarea de dispozitive electronice.

Great_World_City
Great World City Shopping Market

Cu atat de multe alternative in ce priveste centrele de desfacere a produselor electronice, Singapore este cu adevarat o destinatie care se adreseaza pasionatilor de cumparaturi in domeniu, din intreaga lume.

Booking.com Tururile TukTuk
uganda

Expediție în Uganda: Margherita Peak/Safari cu jeepul și barca

From1,900 Euro
12 zile
Availability : 24 ianuarie - 4 februarie 2020
0

Safari și plajă în Kenya

From1,780 Euro
11 zile / 10 nopți
Availability : Oricând (tur cu plecare fixă: 20 - 31 august 2018)
0

Descoperă Chiang Mai, frumoasa regiune din nordul Thailandei!

From940 Euro
8 zile / 7 nopți
Availability : oricând (tur fix: 3-10 noiembrie 2018)
0
1 2Booking.com

Urmărește-ne pe Facebook!