" /> " /> " />
Asia

Top 10 cele mai romantice orase din Asia

Ca e Ziua Indragostitilor sau nu, de ce sa nu te debarasezi de toropeala care te-a cuprins si sa nu te lasi invaluit de romantism, aruncand o privire asupra celor mai frumoase orase din Asia in care poti da frau liber pasiunii? Gandeste-te la toate aceste destinatii ca la Venetia si Viena ale Asiei… la care adauga sute, poate mii de ani de istorie in plus, care abia te asteapta sa o descoperi.

10 Hoi An, Vietnam

Ca prima destinatie pe lista, descopera Hoi An incepand cu orasul vechi, inclus in Patrimoniul Mondial al UNESCO, unde se afla simboluri arhitecturale fantastice, datand din perioada cuprinsa intre secolele 15 si 19. O populatie modesta de 120.000 de locuitori face din aceasta asezare un loc linistit in comparatie cu Hanoi sau Ho Chi Minh. Te poti caza la Hoi An Hotel.

Hoi An, oras aflat in patrimoniul UNESCO
Hoi An, oras aflat in patrimoniul UNESCO

9 Kyoto, Japonia

Acest oras japonez este un adevarat “motor” al turismului si cu toate acestea putini sunt cei care ii descopera latura romantica. Fa un tur al templelor si monumentelor sale antice, admira peisajul fascinant si treci pragul restaurantelor cotate Michelin si Kyoto va fi cu adevarat o destinatie de vis. Te poti caza la Citadines Kyoto Karasuma Gojo.

Kinkakuji, Pavilionul de Aur din Kyoto
Kinkakuji, Pavilionul de Aur din Kyoto

8 Kandy, Sri Lanka

Alta tara, alt oras din Patrimoniul Mondial UNESCO. Kandy este poarta de intrare in Sri Lanka, catre paradisul oferit de catre Provincia Centrala si totdata, un loc venerabil pentru pelegrinajul adeptilor budismului. O alta lume te asteapta, undeva departe de zgomotosul si prafuitul Colombo. Prin natura sa, Kandy este o locatie preferata a cuplurilor.Te poti caza la Amaya Hills Resort Kandy.

Templul Dintelui, din Kandy
Templul Dintelui, din Kandy

 

Loading...
Booking.com Tururile TukTuk

Safari și plajă în Kenya

De la1,780 Euro
11 zile / 10 nopți
Perioada disponibila: Oricând (tur cu plecare fixă: 20 - 31 august 2018)
0

Descoperă Chiang Mai, frumoasa regiune din nordul Thailandei!

De la940 Euro
8 zile / 7 nopți
Perioada disponibila: oricând (tur fix: 3-10 noiembrie 2018)
0

Descoperă Muntenegru, secretul ascuns al Europei!

De la830 Euro
8 zile / 7 nopți
Perioada disponibila: Martie - Octombrie
0
1 2Booking.com

Urmărește-ne pe Facebook!