Hoteluri de lux

Hoteluri de top: Al Maha, A Luxury Collection Desert Resort & Spa (Dubai)

recomandatAl Maha Desert Resort & Spa se afla la numai 65 de kilometri distanta de Dubai, de-a lungul drumului Dubai-Al Ain, ce face parte din peisajul auriu al Dubai Desert Conservation Reserve (DDCR), una dintre cele mai mari rezervatii protejate din Golf, recunoscuta in toata lumea.  In numai 45 de minute de mers de la Aeroportul International Dubai, poti ajunge in acest refugiu izolat, unde atat turistii obisnuiti cat si oamenii de afaceri beneficiaza de intimitatea oferita de linistea desertului.

Semanand cu o tabara de beduini, acest complex hotelier iti ofera in egala masura ospitalitate, intimitate si confort absolut, la toate acestea adaugandu-se si romantismul unic al desertului.  Bucura-te de cel mai inalt nivel al luxului, de servicii exclusiviste la cele mai inalte standarde, in timp ce admiri din camera ta privelistea oferita de antilopele si gazelele desertului, alergand libere pe campuri si printre dunele de nisip.

[headline style=”1″ color=”red” tag=”h1″]Fericire in mijlocul desertului[/headline] [slider_pro id=”107″]

Facilitatile de cazare oferite constau in 37 apartamente Bedouin, 2 apartamente Royal, 2 apartamente Emirates si 1 apartament prezidential. Fiecare dintre ele are piscina privata si terasa de unde poti admira dunele nesfarsite de nisip si palmierii. Tariful pentru camerele complexului Al Maha includ si doua activitati de persoana, pentru fiecare noapte de cazare, de la  tir cu arcul la vanatoare cu soimi, plimbari cu camila, calarie, plimbari prin natura insotit de ghid, plimbari prin padurea de copaci Ghaf si excursii safari in salbaticie.

[headline style=”1″ color=”red” tag=”h1″]Camere de lux, adevarate opere de arta[/headline]

Reflectand stilul vechi arab al arhitecturii, cu o colectie impresionanta de antichitati si opere de arta originale, Al Maha este un adevarat “depozit” pentru peste 2000  de obiecte rare istorice, precum arme, bijuterii sau obiecte confectionate manual de catre beduini.

[slider_pro id=”105″]

Fiecare experienta culinara la Al Maha este o adevarata incantare si rasfat al simturilor. Printre optiunile de servire a mesei se numara “Al Diwaan”, restaurantul hotelului, unde poti sta daca vrei pe terasa de langa piscina. O cina romantica printre dune impreuna cu un meniu care satisface si cele mai sofisticate gusturi, alcatuiesc o experienta unica traita in desert. Daca vrei mai multa intimitate, ai la dispozitie 24 de ore din 24, room service, care iti ofera o selectie eleganta de mancaruri si bauturi.

Hotelul dispune si de centru de conferinte, care poate gazdui pana la 120 de persoane si care este dotat la cele mai inalte standarde.

[slider_pro id=”106″]

Nevoia de stare de bine si de revigorare este atent supravegheata la centrul spa Al Maha’s Timeless Spa, care iti ofera o gama variata de tratamente si terapii, cu adevarat reprezentative pentru natura cosmopolita a Dubaiului. Totul are la baza practicile stravechi din Orientul Mijlociu si Asia de Sud-Est, de la tehnici de aromaterapie, camere private pentru masaj, care se adreseaza cuplurilor, camera privata Rasoul pentru tratamente cu namol, bazin pentru hidroterapie, sauna si camera cu aburi, piscina cu apa rece, jacuzzi, piscina obisnuita si centru de fitness.

[headline style=”1″ color=”red” tag=”h1″]Un hotel premiat[/headline]

Al Maha a primit numeroase recunoasteri la nivel international, printre care certificatul Green Key si premii pentru ospitalitate, design, contribuitii la conservarea mediului si la protejarea biosferei. Eforturile depuse de aceasta locatie in sprijinul conservarii mediului se regasesc in arhitectura distincta, ale carei ferestre sunt proiectate astfel incat sa nu conduca caldura, apa este reciclata, iar accesul vehiculelor private este complet interzis. Oaspetii hotelului Al Maha sunt invitati la un adevarat parteneriat cu natura, experienta traita aici fiind una de neuitat pentru multi.

[slider_pro id=”108″]

Printre numeroasele premii si distinctii international obtinute de Al Maha se numara: castigator al Premiului Tripadvisor® 2012 Travelers’ Choice® Award, intrarea in topul celor mai romantice 25 de hoteluri din lume, in top 25 al celor mai bune hoteluri din Orientul Mijlociu, castigator al Premiului International Hospitality and Property 2011 – ‘Best Resort Hotel Dubai’, castigator al Premiului International Hospitality and Property 2011 – ‘Best Resort Hotel Arabia’. [sws_pullquote_right] Statiunea a fost inclusa de catre National Geographic Adventure in Topul 50 al locatiilor eco de cazare in anul 2008. [/sws_pullquote_right]

Al Maha este inclus in lista celor 20 de hoteluri mentionate de Condé Nast Traveller (Marea Britanie) 2011, pentru Africa, Orientul Mijlociu si insulele Oceanului Indian. Este castigator al premiului 2010 Tourism for Tomorrow, oferit de  World Travel & Tourism Council (WTTC).

Al Maha este singurul hotel din Dubai inclus in topul celor 20 de hoteluri mentionate de Conde Nast’s Readers Awards pentru Orientul Mijlociu, Africa si regiunile Oceanului Indian, in anul 2008.

Este inclus pe “Lista de aur” a Conde Nast Traveller in anul 2006 si in anul 2007 si recunoscut drept singurul reprezentant al Dubaiului pentru Africa, Orientul Mijlociu si insulele Oceanului Indian. Al Maha este castigator in 2005, al premiului pentru arhitectura, oferit de catre Organizatia Oraselor Arabe si al Premiului World Legacy, din partea National Geographic si al organizatiei Conservation International, inmanat de catre Regina Noor a Iordaniei, in orasul  Washington, in anul 2004. A castigat de asemenea si premiul Conde Nast Traveller Readers in anul 2002.

Booking.com

About the author

TukTuk driver

Urcă în TukTuk! Oriunde te duc!

1 Comment

Click here to post a comment

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.



Booking.com




Urmărește-ne pe Facebook!

Newsletter

Newsletter Form (#1)

Abonează-te la Newsletter-ul TukTuk!

Lumea e a ta!

Fii la curent cu cele mai recente noutăți și informații din zona de turism și călătorie!


Newsletter

Newsletter Form (#1)

Abonează-te la Newsletter-ul TukTuk!

Lumea e a ta!

Fii la curent cu cele mai recente noutăți și informații din zona de turism și călătorie!