" /> " /> " />
Europa

10 lucruri pe care le poti face in Ibiza

answear.ro

Ibiza, insula petrecerilor, si-a mentinut aceasta reputatie inca din anii ’60. In ultima vreme, totul a luat o si mai mare amploare, aici inaugurandu-se unele dintre cele mai tari cluburi si discoteci din lume. Dincolo de scena distractiei, exista si o latura linistita a Ibizei, care scoate in evidenta faptul ca insula nu este o destinatie numai pentru tineri.

ibiza1
Ibiza, nu doar pentru tineri

Relaxeaza-te la Café Del Mar

Nu trebuie sa petreci nonstop pentru a te bucura de atmosfera din Ibiza. Mergi pana la capatul golfului San Antonio si vei gasi locatia ideala. Café Del Mar. Aceasta a servit drept sursa de inspiratie pentru toate compilatiile cu muzica chill out pe care le poti cumpara in aproape orice colt de pe planeta. Savureaza mai intai un cocktail pe malul apei, la apusul soarelui, ascultand muzica eterica care se revarsa dinspre bar. Locatia este populara atat in randul tinerilor cat si al celor mai putin tineri, unii facandu-si aici antrenamentul pentru o noapte in cluburi, altii doar intrand in atmosfera specifica acestor locuri.

Chill out la Cafe del Mar
Chill out la Cafe del Mar

Orasul Ibiza noaptea

Iti imaginezi poate ca dupa miezul noptii strazile din Ibiza se umplu de freamat, dar in orasul vechi se asterne calmul si ai sansa de a admira in liniste fortareata Dalt Vila, iluminata feeric odata cu lasarea intunericului. Experienta nu trebuie ratata. Fa-ti timp pentru a intra in atmosfera. Cafenelele si barurile sunt inca deschise, desi mult mai linistite, iar micile magazine te asteapta sa le calci pragul pana la ore tarzii. Exista viata si dincolo de cluburi. Locatiile de top organizeaza mini parade in noapte, pentru a-i atrage pe cei dornici sa danseze, sau sa se distreze pana la ivirea zorilor.

 

Booking.com Tururile TukTuk

Safari și plajă în Kenya

De la1,780 Euro
11 zile / 10 nopți
Perioada disponibila: Oricând (tur cu plecare fixă: 20 - 31 august 2018)
0

Descoperă Chiang Mai, frumoasa regiune din nordul Thailandei!

De la940 Euro
8 zile / 7 nopți
Perioada disponibila: oricând (tur fix: 3-10 noiembrie 2018)
0

Descoperă Muntenegru, secretul ascuns al Europei!

De la830 Euro
8 zile / 7 nopți
Perioada disponibila: Martie - Octombrie
0
1 2

About the author

TukTuk guy

Urcă în TukTuk! Oriunde te duc!

Add Comment

Click here to post a comment

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.Booking.com

Urmărește-ne pe Facebook!