pasageri2
In aer

5 tipuri enervante de pasageri si cum sa le faci fata

pasageri2 5 tipuri enervante de pasageri si cum sa le faci fata pasageri21

Un zbor cu avionul este cel mai rapid mijloc de transport. Dar a sta inghesuit intr-un scaun, alaturi de un tovaras de drum enervant, poate face din calatorie un adevarat supliciu. Iata in cele ce urmeaza un portret a 5 tipuri enervante de pasageri si cateva sfaturi pentru a le face fata cu succes.

1.  Confortabilul

Acest pasager sta intotdeauna in fata ta si decide sa atace exact in clipa cand tu servesti masa. Siesta sa se dovedeste a fi un pranz dezastruos pentru tine. Daca esti predestinat catre astfel de ghinioane, ar fi o idee buna sa iti anunti tovarasul de zbor ca esti la masa.

2. Betivanul

Toate par in regula pana cand cel de langa tine incepe sa savureze bauturile servite in avion, mai mult decat ar trebui. Primele pahare il fac sa se simta bine, dar dupa aceasta fericire, nervii tai sunt intinsi la maximum. Singurul sfat ar fi acela sa anunti stewardesele, daca acesta devine de nesuportat.

3.  Percutionistul

Mai ales pe zborurile lungi, somnul este o parte esentiala a calatoriei. Odata patruns in lumea viselor, te vei trezi buimac in mijlocul unei orchestre de sforaituri. Cel mai bun remediu este acela sa iei cu tine niste dopuri de urechi si sa te feresti astfel de zgomot.

4. Atoatestiutorul

Unii tovarasi de drum pot incepe sa dea sfaturi cu privire la tot ce misca sub soare! Ei par sa le stie pe toate, fiind genul care “am fost acolo si am facut asta!” Incearca sa scapi de astfel de persoane, limitand la minimum conversatiile.

5. Nervosul si nelinistitul

Unii pasageri par sa aiba tot timpul o problema. De la a vrea mai mult spatiu pana la a se ridica de nenumarate ori de pe scaun pentru a-si aranja bagajul, problemele sunt nesfarsite. Acesti oameni sunt atat de agitati  incat daca ai nesansa sa stai langa unul dintre ei, vei deveni un maestru Zen pana la finalul calatoriei. Tot ce poti sa faci este sa ii rogi sa se calmeze.

Booking.com

About the author

TukTuk guy

3 Comments

Click here to post a comment

Arata-ne ca esti om: * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

 • Exista si cel de-al saselea tip, care dupa parerea mea te deranjeaza cel mai mult : cel care sta pe scaunul din spatele tau si tot timpul e nelinistit si nervos. Prin ceea ce face simti mereu ca e cineva pe scaunul din spate (isi misca picioarele aproape tot timpul, vorbeste tare, in doua cuvinte: te deranjeaza…………..) . Daca incerci sa-i spui frumos sa se linisteasca face si mai rau………….Nu stiu cum sa denumesc acest tip de pasager intr-un mod elegant….

 • Sincer, pana acum de asemenea persoane nu am dat in avion si sper sa nu dau prea curand sau deloc…. dar probabil ca ai senzatia ca esti intr-o moschee – acolo se descalta toate persoanele care intra si ca sa rezisti cateva minute sa admiri moscheea e o adevarata provocare…………….

Booking.com

Urmareste-ne pe Instagram!

 • Street in Locorotondo Puglia region Italy
  1 day ago by tuktuk_mag Street in Locorotondo (Puglia region, Italy)
 • A ride on Lake Mead near Hoover Dam in NevadaArizona
  2 days ago by tuktuk_mag A ride on Lake Mead, near Hoover Dam in Nevada/Arizona.
 • The trulli pointed houses of Alberobello in Puglia region Italy
  3 days ago by tuktuk_mag The trulli pointed houses of Alberobello, in Puglia region, Italy.
 • Galata Tower in Istanbul with an angry panda touch
  7 days ago by tuktuk_mag Galata Tower, in Istanbul, with an angry panda touch.
 • Cisternino little town in Puglia region Italy
  1 week ago by tuktuk_mag Cisternino, little town in Puglia region (Italy)
 • Santa Monica pier in Los Angeles End of Rout 66
  1 week ago by tuktuk_mag Santa Monica pier, in Los Angeles. End of Rout 66.
 • Domenico Modugno the singer of Volare song born in Polignanohellip
  2 weeks ago by tuktuk_mag Domenico Modugno, the singer of "Volare" song, born in Polignano a Mare, in Puglia region of Italy.

TukTuk Channel