" /> " /> " />
Europa

10 lucruri pe care le poti face in Insulele Canare

Insulele Canare reprezinta o destinatie de vacanta tot timpul anului, gratie pozitionarii lor in largul coastei Africii. Aici climatul este bland tot timpul, incalzit de aerul cald african in timpul iernii si racorit de Atlantic pe timpul verii. Majoritatea turistilor viziteaza Tenerife, Lanzarote si Gran Canaria, dar exista si alte patru mari insule la fel de frumoase: Fuerteventura, La Palma, Gorner si Hierro, impreuna cu altele mai mici, dar inca nelocuite. Ghidul de fata iti prezinta un top 10 a ceea ce poti face in Canare, iar o vizita in aceste locuri iti va face vacanta de neuitat si iti va oferi amintiri pentru tot restul vietii.

canare1

10. Telefericul pana pe muntele Teide, Tenerife

Simbolul insulelor Canare, muntele Teide cu cei 4000 de metri altitudine, este cel mai inalt munte din Spania si unul dintre cei mai inalti din Europa. Un adevarat con vulcanic, muntele in sine se ridica dintr-un crater care are un diametru de aproape 50 de kilometri. Craterul si imprejurimile sale alcatuiesc un parc national, in care climatul este contrastant. Altitudinea sa face ca iarna muntele sa fie acoperit de zapada, si sa bata viscolul, dar vara temperatura la suprafata creste la peste 40 de grade Celsius. Din varf, in zilele senine, se pot vedea majoritatea insulelor Canare, iar din teleferic le poti admira si mai bine.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

9. Dunele de nisip din Maspalomas, Gran Canaria

Dunele de aici sunt impresionante ca marime. Te poti pierde cu usurinta printre ele, la fel cum fac si multi nudisti. Peisajul este spectaculos, cu nisipul auriu care acopera totul, iar deplasarea se poate face cu jeep-uri, masinute speciale sau pe camile. Fiecare ruta este diferita si merita parcursa. Favorita multora este calatoria cu camila si s-ar putea sa te simti precum Lawrence ale Arabiei in spatele animalului.

8. Carnavalul din Las Palmas, Gran Canaria

Maspalomas

Unul dintre cele mai mari carnavaluri din lume, considerat al treilea ca amploare, dureaza aproape o luna. In tot acest timp, aici vezi camile, care alegorice, muzicanti, iar distractia nu se termina niciodata. Nu-ti ramane altceva de facut decat sa zambesti si sa te simti bine.

Booking.com Tururile TukTuk
uganda

Expediție în Uganda: Margherita Peak/Safari cu jeepul și barca

From1,900 Euro
12 zile
Availability : 24 ianuarie - 4 februarie 2020
0

Safari și plajă în Kenya

From1,780 Euro
11 zile / 10 nopți
Availability : Oricând (tur cu plecare fixă: 20 - 31 august 2018)
0

Descoperă Chiang Mai, frumoasa regiune din nordul Thailandei!

From940 Euro
8 zile / 7 nopți
Availability : oricând (tur fix: 3-10 noiembrie 2018)
0
1 2

About the author

TukTuk guy

Urcă în TukTuk! Oriunde te duc!

Add Comment

Click here to post a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.Booking.com

Urmărește-ne pe Facebook!