" /> " /> " />
Asia

Mian Shan, incredibilul oras sapat in munte

Mian Shan este un munte budist si taoist, situat in provincia Shanxi, din nordul Chinei, un munte cu sute de pesteri in care au fost construite in mod incredibil temple budiste si taoiste, unele dintre acestea datand de acum 2500 de ani. Cel mai cunoscut dintre aceste temple este DaLuo Gong, in care se afla un mare numar de texte taoiste, inclusiv gravuri ale lui Dao De Jing, supranumit “parintele taoismului”.

Locul este unul fantastic. Exista nu mai putin de 14 zone turistice, care contin circa 400 de atractii. In jur se afla cateva restaurante si hoteluri care au fost construite efectiv in stanca, facand ca experienta turistului care serveste masa sau se cazeaza aici sa devina unica. Vizitatorii pot privi apusul sau rasaritul soarelui din templul Capul Dragonului, pot vizita palatul DaLuo, de care vorbeam mai sus (si care este cel mai mare templu taoist din China) sau pot merge pe Podul Cerului, pentru a admira frumusetea extraordinarii a vaii Shuitao.

 

 

Booking.com Tururile TukTuk
uganda

Expediție în Uganda: Margherita Peak/Safari cu jeepul și barca

From1,900 Euro
12 zile
Availability : 24 ianuarie - 4 februarie 2020
0

Safari și plajă în Kenya

From1,780 Euro
11 zile / 10 nopți
Availability : Oricând (tur cu plecare fixă: 20 - 31 august 2018)
0

Descoperă Chiang Mai, frumoasa regiune din nordul Thailandei!

From940 Euro
8 zile / 7 nopți
Availability : oricând (tur fix: 3-10 noiembrie 2018)
0
1 2

About the author

TukTuk guy

Urcă în TukTuk! Oriunde te duc!

2 Comments

Click here to post a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

  • Buna ziua,
    Apreciez site-ul dvs. si sunt abonat la newsletere. De asemenea inteleg ca reclama va aduce fondurile necesare pentru functionare dar nu inteleg de ce este nevoie de prezentarea reclamei si atunci cand doresc sa vizualizez o suita de imagini prezentate in cadrul unui articol si deschid in acest sens prezentarea. Circa 25 % din imagine este opturata de reclame si nici nu exista posibilitatea de stergere sau inlaturare a acesteia. Pacat de frumusetile pe care le prezentati si de calitatea informatiior prezentate.
    Cu stima.

    • Buna ziua. Mai intai, multumim pentru aprecieri. Nu ne-am lamurit insa despre ce reclame vorbiti. In materialul de fata, la deschiderea pozelor nu se suprapune nici o reclama!
      Cu ce browser deschideti dvs?Booking.com

Urmărește-ne pe Facebook!