" /> " /> " />
Hoteluri cool

Hoteluri cool: Katikies (Santorini)

Daca nu ai auzit inca despre hotelurile Katikies, inseamna ca nu stii multe despre frumusetile Greciei. Katikies este un lant de hoteluri din Oia, Santorini, mai albe decat insasi Alba ca Zapada, si mai frumoase decat multe alte locuri din zona.

katikies1

Insula Santorini este paradisul pe pamant, dar aceste hoteluri intrec orice asteptari. Structuri albe, stanci magnifice, apele albastre precum turcoazul ale Marii Mediteraneene si un  personal care stie dinainte tot ceeea ce ai nevoie – ce ti-ai putea dori mai mult? Hotelurile Katikies sunt suspendate undeva intre pamant si cer, deasupra stancilor abrupte ale bazinului Caldera. Asezarile Imerovigli, Firostefani si Oia sunt si ele la fel de pitoresti.

Descrierea oficiala a locatiei spune ceva de genul, “Oferind oaspetilor un sentiment de nostalgie cu fiecare ora care trece, lantul Katikies din Santorini reprezinta o colectie impresionanta de hoteluri de lux din insulele grecesti Cyclade.” Nu exista cuvinte pentru a descrie intocmai ceea ce gasesti in aceasta zona. Mai mult, hotelurile Katikies au fost votate in mod constant de catre expertii in turism de la Condé Nast Traveler, Travel & Leisure si de la multe alte publicatii, drept unele dintre cele mai bune hoteluri din Grecia si desigur din lume.

Cladiri albe gazduiesc camere si apartamente luxoase, mobilate elegant si decorate cu tesaturi fine si ornamente pretioase. Luxul domneste aici pretutindeni, de la asternuturile de pat pana la instalatiile de iluminat din camere si din bai. Restaurantele iti ofera sansa de a servi o cina romantica la lumina lumanarilor, acolo unde “mesele impodobite cu cristal si argint” transforma totul intr-o experienta ireala.

Booking.com Tururile TukTuk
uganda

Expediție în Uganda: Margherita Peak/Safari cu jeepul și barca

From1,900 Euro
12 zile
Availability : 24 ianuarie - 4 februarie 2020
0

Safari și plajă în Kenya

From1,780 Euro
11 zile / 10 nopți
Availability : Oricând (tur cu plecare fixă: 20 - 31 august 2018)
0

Descoperă Chiang Mai, frumoasa regiune din nordul Thailandei!

From940 Euro
8 zile / 7 nopți
Availability : oricând (tur fix: 3-10 noiembrie 2018)
0
1 2

About the author

TukTuk guy

Urcă în TukTuk! Oriunde te duc!

1 Comment

Click here to post a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

  • la 25.000 eur pentru 4 nopti este foarte avantajos….. (cu mic dejun inclus !)Booking.com

Urmărește-ne pe Facebook!