katikies feat
Hoteluri cool

Hoteluri cool: Katikies (Santorini)

[vc_row][vc_column][vc_column_text]

Daca nu ai auzit inca despre hotelurile Katikies, inseamna ca nu stii multe despre frumusetile Greciei. Katikies este un lant de hoteluri din Oia, Santorini, mai albe decat insasi Alba ca Zapada, si mai frumoase decat multe alte locuri din zona.

katikies1 Hoteluri cool: Katikies (Santorini) katikies1

Insula Santorini este paradisul pe pamant, dar aceste hoteluri intrec orice asteptari. Structuri albe, stanci magnifice, apele albastre precum turcoazul ale Marii Mediteraneene si un  personal care stie dinainte tot ceeea ce ai nevoie – ce ti-ai putea dori mai mult? Hotelurile Katikies sunt suspendate undeva intre pamant si cer, deasupra stancilor abrupte ale bazinului Caldera. Asezarile Imerovigli, Firostefani si Oia sunt si ele la fel de pitoresti.

Descrierea oficiala a locatiei spune ceva de genul, “Oferind oaspetilor un sentiment de nostalgie cu fiecare ora care trece, lantul Katikies din Santorini reprezinta o colectie impresionanta de hoteluri de lux din insulele grecesti Cyclade.” Nu exista cuvinte pentru a descrie intocmai ceea ce gasesti in aceasta zona. Mai mult, hotelurile Katikies au fost votate in mod constant de catre expertii in turism de la Condé Nast Traveler, Travel & Leisure si de la multe alte publicatii, drept unele dintre cele mai bune hoteluri din Grecia si desigur din lume.

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/1″][vc_gallery type=”image_grid” interval=”3″ images=”18784,18785,18786,18787,18788,18789,18790,18791,18792,18793,18794,18795″ onclick=”link_image” custom_links_target=”_self”][/vc_column][/vc_row]

Cladiri albe gazduiesc camere si apartamente luxoase, mobilate elegant si decorate cu tesaturi fine si ornamente pretioase. Luxul domneste aici pretutindeni, de la asternuturile de pat pana la instalatiile de iluminat din camere si din bai. Restaurantele iti ofera sansa de a servi o cina romantica la lumina lumanarilor, acolo unde “mesele impodobite cu cristal si argint” transforma totul intr-o experienta ireala.

Booking.com

About the author

TukTuk guy

1 Comment

Click here to post a comment

Arata-ne ca esti om: * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Booking.com

Urmareste-ne pe Instagram!

 • Street in Locorotondo Puglia region Italy
  1 day ago by tuktuk_mag Street in Locorotondo (Puglia region, Italy)
 • A ride on Lake Mead near Hoover Dam in NevadaArizona
  2 days ago by tuktuk_mag A ride on Lake Mead, near Hoover Dam in Nevada/Arizona.
 • The trulli pointed houses of Alberobello in Puglia region Italy
  3 days ago by tuktuk_mag The trulli pointed houses of Alberobello, in Puglia region, Italy.
 • Galata Tower in Istanbul with an angry panda touch
  7 days ago by tuktuk_mag Galata Tower, in Istanbul, with an angry panda touch.
 • Cisternino little town in Puglia region Italy
  1 week ago by tuktuk_mag Cisternino, little town in Puglia region (Italy)
 • Santa Monica pier in Los Angeles End of Rout 66
  1 week ago by tuktuk_mag Santa Monica pier, in Los Angeles. End of Rout 66.
 • Domenico Modugno the singer of Volare song born in Polignanohellip
  2 weeks ago by tuktuk_mag Domenico Modugno, the singer of "Volare" song, born in Polignano a Mare, in Puglia region of Italy.

TukTuk Channel