" /> " /> " />
Hoteluri cool

Hoteluri cool: Sextantio Albergo Diffuso, din Abruzzo

Cand vezi pentru prima oara poze de aici, ai impresia ca te afli in fata unor tablouri apartinand unor pictori celebri. Surpriza consta in faptul ca acest loc este cat se poate de real, accesibil oricui si extrem de primitor. Cuibarita intre munti, aceasta statiune turistica iti ofera sansa de a admira privelistile incantatoare ale regiunii Abruzzo din Italia.

s11

La numai 150 de kilometri distanta de aeroportul Fiumicino din Roma, Albergo Diffuso are un nume ciudat, dar acesta ar fi singurul aspect negativ al locatiei. Restul devine o poveste fascinanta despre niste locuri pe care cu greu le poti intalni in alta parte a lumii. Aici vei face cunostinta cu traditiile zonei, dar si cu romantismul specific Italiei si te vei relaxa din plin intr-un orasel medieval.

Locul si cadrul natural te poarta fara efort inapoi in timp, gratie atmosferei si locatiei, aflata printre dealurile unuia dintre cele mai idilice locuri din Italia – ‘Borgo’ Santo Stefano di Sessanio. Orasul medieval a fost in totalitate transformat intr-o statiune turistica incantatoare, cu locatii de cazare elegante si dotate la cele mai inalte standarde, vile ascunse si izolate, cu ferestre mari si mobilier antic.

[nggallery id=88]

Aici nu vei gasi televizoare sau alte dotari stereotipe, oaspetii avand astfel sansa de a trai experiente unice, intr-un cadru in care timpul pare sa stea in loc, iar traditiile sunt respectate intocmai. Locatia dispune in total de 32 de camere, care isi asteapta turistii pentru a le face cunostinta cu stilul de viata autentic, medieval. Lumea mananca impreuna, la fel cum faceau stramosii nostri cu sute de ani in urma.  Nu trebuie decat sa te relaxezi, sa te bucuri de peisajul magic si de micul dejun tipic italienesc si vei vedea apoi viata cu alti ochi.

Booking.com Tururile TukTuk
uganda

Expediție în Uganda: Margherita Peak/Safari cu jeepul și barca

From1,900 Euro
12 zile
Availability : 24 ianuarie - 4 februarie 2020
0

Safari și plajă în Kenya

From1,780 Euro
11 zile / 10 nopți
Availability : Oricând (tur cu plecare fixă: 20 - 31 august 2018)
0

Descoperă Chiang Mai, frumoasa regiune din nordul Thailandei!

From940 Euro
8 zile / 7 nopți
Availability : oricând (tur fix: 3-10 noiembrie 2018)
0
1 2

About the author

TukTuk guy

Urcă în TukTuk! Oriunde te duc!

Add Comment

Click here to post a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.Booking.com

Urmărește-ne pe Facebook!