" /> " /> " />
Stiri TukTuk

Ofertele saptamanii: pe Amazon in Peru, la 900 euro, 50% reduceri la hoteluri in Roma, Praga si Barcelona

peru

*** Pentru cei care vor sa faca un tur exotic, Etihad Airways are o oferta fantastica, de tip open-jaw (biletele de avion open-jaw implica plecare dintr-un oras si intoarcerea in altul). Mai exact de la Dublin la Johannesburg (Africa de Sud), Johannesburg – Seychelles si Seychelles – Paris, la preturi incepand cu 480 euro, toate taxele incluse. De asemenea, exista si alte rute: Paris – Seychelles – Johannesburg – Frankfurt/Dusseldorf/Munchen – incepand cu 625 euro sau Amsterdam – Seychelles – Johannesburg – Frankfurt/Dusseldorf/Munchen – incepand cu 632 euro. Plecari incepand cu luna noiembrie. Verifica AICI.

*** Super-oferta la Roma, OP Hotel, 4 stele, excelent plasat: doar 50 euro / camera dubla, cu mic dejun inclus (reducere 50%!). Rezerva AICI (oferta valabila doar cateva ore!)

*** Super-oferta la Barcelona, Hotel Campanile Barcelona Sud Cornella, 3 stele, la numai 40 euro (50% reducere), camera dubla. Hotelul e situat intr-o suburbie a orasului, din care se ajunge in 20 de minute, cu masina, in centru. Rezerva AICI (oferta valabila inca o zi si cateva ore)

*** Super-oferta la Praga, Prokop Boutique Hotel, 4 stele, aflat in centrul istoric al orasului, la numai 48 euro (50% reducere) camera dubla, cu mic dejun inclus si cocktail de bun venit, plus free wifi. Rezerva AICI (oferta valabila inca 4 zile)

*** Aventura in PERU, pe Amazon, la numai 900 euro (50% reducere!), cu plecari in august, septembrie si octombrie, din Londra. Pretul include 6 nopti pe vaporul Queen Violeta Amazon, bilete dus-intors Lima – Iquitos, transfer de la aeroportul din Lima, excursii, 8 mic-dejunuri, 6 pranzuri, 6 cine. 6 nopti cazare pe vapor, plus inca doua pe uscat. Mai multe detalii (si rezervarea) AICI.

Booking.com Tururile TukTuk
uganda

Expediție în Uganda: Margherita Peak/Safari cu jeepul și barca

From1,900 Euro
12 zile
Availability : 24 ianuarie - 4 februarie 2020
0

Safari și plajă în Kenya

From1,780 Euro
11 zile / 10 nopți
Availability : Oricând (tur cu plecare fixă: 20 - 31 august 2018)
0

Descoperă Chiang Mai, frumoasa regiune din nordul Thailandei!

From940 Euro
8 zile / 7 nopți
Availability : oricând (tur fix: 3-10 noiembrie 2018)
0
1 2Booking.com

Urmărește-ne pe Facebook!