" /> " /> " />
Concursuri

SUPER CONCURS! Castiga bilete de avion la Roma!

concurs carpatair

E toamna si suntem convinsi ca nu ti-a trecut pofta de calatorii, chiar daca ai lasat in spate o vara fierbinte in care ai colindat pe ici si pe colo. Asa ca ne-am gandit sa-ti oferim un nou prilej de calatorie. Unde? Acolo unde duc toate drumurile: la Roma! TukTuk, impreuna cu prietenii de la AirSevice Travel, iti ofera, prin tragere la sorti doua premii constand in cate doua bilete dus-intors la Roma, cu plecare din Timisoara. Iata mai jos si ce trebuie sa faci ca sa participi la acest concurs, iar daca ai nevoie de un ghid complet al orasului de pe 7 coline, il gasesti AICI.. AS_FB

Detaliile concursului

Ce castigi

Se castiga, prin tragere la sorti, DOUA premii, constand in cate doua bilete de avion pe ruta Timisoara – Roma si retur. Zborurile sunt operate de Carpatair iar biletele au valabilitate pana in data de 30 martie 2014.

Ce trebuie sa faci

1. Completezi toate campurile formularului de mai jos, raspunzand corect la intrebarea din el.

2. Dai Like (Imi place) la pagina Facebook a TukTuk SI la pagina Facebook a partenerilor nostri, AirService Travel.

3. Faci SHARE pe pagina ta de Facebook, articolului cu concursul, apasand pe butonul de Share This –> Facebook din josul acestei pagini.

Durata concursului

Concursul se desfasoara in perioada 23 septembrie – 11 noiembrie 2013. Castigatorii vor fi trasi la sorti in data de 12 noiembrie iar rezultatele tragerii vor fi postate in aceasta pagina, cat si pe pagina Facebook a TukTuk.ro.
[gravityform id=”40″ name=”Concurs Carpatair sept 2013″]
UPDATE! Castigatorii concursului sunt: Florentina Tudose (Cluj Napoca) si Stanca Tereza Moldovan (Tirgu Mures). Felicitari!
Booking.com

About the author

TukTuk guy

Urcă în TukTuk! Oriunde te duc!

20 Comments

Click here to post a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

answear.roBooking.com

Urmărește-ne pe Facebook!