" /> " /> " />
America de Nord

Vacanță în Jamaica

Atunci cand oamenii aud despre Jamaica, aproape instantaneu se gandesc la muzica reggae, rom si plaje cu nisip auriu.  Oricum, acesta este doar inceputul unei calatorii fascinante catre aceasta insula exotica, intrucat povestea continua cu cascade si rom savurat pe plaja, sub soarele ce scalda acest taram de vis.

Reggaesaj

Oasis Spa, relaxare pentru cupluri, in Negril
Oasis Spa, relaxare pentru cupluri, in Negril

Unul dintre cele mai placute lucruri pe care il poti face in orasul jamaican Negril, este sa mergi la Oasis Spa, unde poti beneficia de un “Reggaesaj” de exceptie. Termenul se refera la proceduri terapeutice in care spatele iti este masat ca si cum ar fi un instrument de percutie. In tot acest timp poti asculta muzica live interpretata de muzicieni reggae.

Rom

Negril, cea mai cunoscuta statiune pentru hedonisti
Negril, cea mai cunoscuta statiune pentru hedonisti

Daca ai ceva timp liber, mergi in Negril, pentru a savura un cocktail pe baza de rom, la un lounge aflat chiar langa o cascada, numit Canoe. Ca si in alte locatii similare si aici se foloseste o reteta proprie si originala de preparare a bauturii.

Mancare gatita pe jar

Mancarea jamaicana: yummy!
Mancarea jamaicana: yummy!

Daca faci o vizita la Scotches Too, vei vedea puiul cum se face la gratar si poti asista la pregatirea mancarii pe care o vei savura. Odata ce aceasta este gata, nu uita sa pui sos peste ea din belsug si sa iti racoresti apoi stomacul cu niste bere rece.

Plantatia de lime

Unul dintre momentele de neuitat ale calatoriei tale este reprezentat de apusul soarelui pe plantatia de lime. Aceasta se afla in Muntii Albastri si este un loc incantator de vizitat, pentru ca aici tot ce trebuie sa faci este sa te relaxezi si sa admiri tot ceea ce are Jamaica mai bun de oferit.

Firefly

Firefly - un loc pentru meditatie sau... pentru nunti
Firefly – un loc pentru meditatie sau… pentru nunti

Se spune ca aceasta a fost casa in care Noel Coward a gasit inspiratia pentru a-si scrie cartile. Locul este renumit pentru privelistile incredibile pe care le ofera. De aici poti vedea mai toate partile importante ale insulei si te vei bucura de pace si liniste.

Cascada YS

Cascada YS
Cascada YS

Numele original al Jamaicai inseamna apa si lemn. Daca vrei sa intelegi cu adevarat la ce se refera, ar trebui sa faci o vizita la cascada YS si vei ramane uimit de frumusetea apelor albe care se sparg de stanci, totul intr-un decor fantastic oferit de padurile de un verde aproape ireal.

Booking.com Tururile TukTuk
uganda

Expediție în Uganda: Margherita Peak/Safari cu jeepul și barca

From1,900 Euro
12 zile
Availability : 24 ianuarie - 4 februarie 2020
0

Safari și plajă în Kenya

From1,780 Euro
11 zile / 10 nopți
Availability : Oricând (tur cu plecare fixă: 20 - 31 august 2018)
0

Descoperă Chiang Mai, frumoasa regiune din nordul Thailandei!

From940 Euro
8 zile / 7 nopți
Availability : oricând (tur fix: 3-10 noiembrie 2018)
0
1 2Booking.com

Urmărește-ne pe Facebook!