" /> " /> " />
Hoteluri cool

Superbul hotel Aman Sveti Stefan din Muntenegru

Muntenegru este o tara minunata cu un peisaj natural de vis si o istorie bogata in evenimente, impanzita de orase antice, manastiri si locatii spectaculoase. Acesta este locul unde te asteapta incantatorul hotel Aman Sveti Stefan, pe mica insula Sveti Stefan, candva o asezare fortificata, aflata chiar langa coasta.

Villa Milocer aflata in golf face si ea parte din noul complex hotelier Aman din Muntenegru, iar aceste doua proprietati istorice vor oferi cu siguranta vizitatorilor, o experienta de neuitat. Hotelul dispune de 58 de camere de lux, 50 dintre ele aflandu-se in hotelul Sveti Stefan si inca opt in Villa Milocer. De aici, poti vedea insula Sveti Stefan in toata splendoarea ei.

Pe insula se afla si restaurantul Aman, un bar, piscina si terase. Fiecare camera, vila sau apartament din acest complex hotelier sunt unice in felul lor, fiind proiectate astfel incat sa surprinda evolutia de la cum se traia intr-o fortareata in secolul 15. Toate sunt elegante, luxoase, confortabile si pastreaza aerul si atmosfera incarcata de istorie a insulei.

Oaspetii de la Aman Sveti Stefan pot beneficia de tratamente special in centrul spa al hotelului, intr-una din cele sase vile de pe insula. Piscina ofera privelistea de vis a Marii Adriatice si daca vrei sa vezi si golful Budva, poti merge in barul Queen’s Chair care se afla in varful unei stanci, pe marginea unei prapastii.

Booking.com Tururile TukTuk
uganda

Expediție în Uganda: Margherita Peak/Safari cu jeepul și barca

From1,900 Euro
12 zile
Availability : 24 ianuarie - 4 februarie 2020
0

Safari și plajă în Kenya

From1,780 Euro
11 zile / 10 nopți
Availability : Oricând (tur cu plecare fixă: 20 - 31 august 2018)
0

Descoperă Chiang Mai, frumoasa regiune din nordul Thailandei!

From940 Euro
8 zile / 7 nopți
Availability : oricând (tur fix: 3-10 noiembrie 2018)
0
1 2

About the author

TukTuk guy

Urcă în TukTuk! Oriunde te duc!

Add Comment

Click here to post a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.Booking.com

Urmărește-ne pe Facebook!