" /> " /> " />
America de Nord Cum sa

Cum sa alegi cea mai bune insula din Caraibe

puerto rico
Puerto Rico
Bonaire
Bonaire
Grenada
Grenada

Zecile de insule ce impanzesc Marea Caraibelor sunt pe cat de multe, pe atat de diverse. Jamaica cea plina de energie are putine in comun cu Aruba si chiar insule apropiate precum  St Kitts and Nevis difera atat prin aparenta cat si prin ceea ce ofera vizitatorilor.

Asa ca e greu sa faci o alegere atunci cand vine vorba despre o vacanta in Caraibe. O insula mare sau mica, apropiata sau mai indepartata, civilizata sau pierduta in timp si spatiu se numara printre multele aspecte care pot transforma o vacanta lipsita de griji intr-un haos. Din fericire, exista ghidul de mai jos. Lista include insulele cele mai vizitate si este completata cu ceea ce are mai bun de oferit fiecare dintre ele.

Aruba – arida si aproape lipsita de orice expresie, principala atractie din Aruba este reprezentata de catre intinderile de nisip unde se afla statiuni turistice de top, in care gasesti mall-uri si restaurante si baruri elegante. Principalul avantaj: vacanta aici nu necesita nicio planificare anterioara.

aruba
Aruba

Bahamas – oferind o multitudine de posibilitati de petrecere a vacantei, cele 700 de insule din Bahamas se mandresc cu locatii izolate si mega-statiuni de top. Este locatia ideala pentru cei care iubesc explorarile, scufundatori, petrecareti si toti cei care au nevoie de o evadare.

Bahamas
Bahamas

Insulele Cayman – Grand Cayman aduce in mare masura cu sudul Floridei, numai ca este mult mai ordonata si cu mai putin trafic. Ea ofera statiuni turistice pentru toate buzunarele, locatii fantastice pentru scufundari si snorkeling, plus posibilitati de a inota alaturi de pisicile de mare. Avantaj: vacante lipsite de griji, posibilitati nenumarate de practicare a sporturilor acvatice.

Cayman Islands
Cayman Islands

Jamaica – Dupa cate s-ar parea, nucleul cliseelor caraibiene ilustrate perfect in cantecele lui Bob Marley, Jamaica ofera locatii elegante si pline de stralucire, caracterizate printr-o cultura urbana distincta. Recomandata pentru mancarea condimentata, muzica, aventuri urbane si rurale si statiuni turistice fermecatoare.

jamaica
Jamaica

Puerto Rico – Vechiul San Juan este una dintre principalele atractii din regiune, un loc unde totul vibreaza de energie. Statiuni intinse, cazinouri, o istorie bogata si fascinanta si cultura hispanica unica, sunt principalele avantaje de care beneficiezi daca alegi sa iti petreci vacanta aici.

 

US Virgin Islands
US Virgin Islands
Booking.com Tururile TukTuk
uganda

Expediție în Uganda: Margherita Peak/Safari cu jeepul și barca

From1,900 Euro
12 zile
Availability : 24 ianuarie - 4 februarie 2020
0

Safari și plajă în Kenya

From1,780 Euro
11 zile / 10 nopți
Availability : Oricând (tur cu plecare fixă: 20 - 31 august 2018)
0

Descoperă Chiang Mai, frumoasa regiune din nordul Thailandei!

From940 Euro
8 zile / 7 nopți
Availability : oricând (tur fix: 3-10 noiembrie 2018)
0
1 2

About the author

TukTuk guy

Urcă în TukTuk! Oriunde te duc!

1 Comment

Click here to post a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

  • […] sărbătorești Revelionul în Las Vegas, Orașul Păcatelor, apoi să continui cu o croazieră în Caraibe? Un vis. Care poate deveni realitate. Uite care ar fi programul de 20 de zile al acestui […]Booking.com

Urmărește-ne pe Facebook!