" /> " /> " />
Europa

Cascais, minunata plaja portugheza

Cascais este o plaja minunata care ofera o priveliste absolut incantatoare a marii si a orasului de coasta de aici. Plaja se afla in Portugalia, la aproximativ 31 de kilometri de Lisabona. Aici se afla nenumarate situri istorice si naturale si adevarate capodopere arhitecturale. Pentru cei care vin aici, oportunitatile de petrecere a timpului liber sunt dintre cele mai variate. Dimineata poti admira rasaritul soarelui si orasul care se trezeste la viata. Relieful plajei din Cascais variaza de la un tarm linistit cu ape albastre si limpezi, la stanci abrupte si de o frumusete rara. Orasul are o populatie de 35.100 de locuitori. Istoria, arheologia, arhitectura si frumusetea naturala a acestor locuri, fac din el un loc atractiv si peste care trecerea timpului nu a lasat urme.

Zilnic, aici vin nenumarati turisti, dornici sa admire atat frumusetea plajei cat si sa vada atractiile orasului. Hotelul de pe plaja Cascais dispune de facilitati moderne, iar restaurantul te asteapta cu mancaruri delicioase.

Plaja Cascais este o destinatie ideala de vacanta atat pentru familiile cu copii cat si pentru cupluri. Rasaritul si apusul soarelui sunt magnifice in acest colt de lume, iar o calatorie aici reprezinta o experienta de neuitat.

cascais plaja cascais city cascais

Loading...
Booking.com Tururile TukTuk

Safari și plajă în Kenya

De la1,780 Euro
11 zile / 10 nopți
Perioada disponibila: Oricând (tur cu plecare fixă: 20 - 31 august 2018)
0

Descoperă Chiang Mai, frumoasa regiune din nordul Thailandei!

De la940 Euro
8 zile / 7 nopți
Perioada disponibila: oricând (tur fix: 3-10 noiembrie 2018)
0

Descoperă Muntenegru, secretul ascuns al Europei!

De la830 Euro
8 zile / 7 nopți
Perioada disponibila: Martie - Octombrie
0
1 2

About the author

TukTuk guy

Urcă în TukTuk! Oriunde te duc!

1 Comment

Click here to post a comment

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.Booking.com

Urmărește-ne pe Facebook!