" /> " /> " />
America de Nord

New Orleans, o destinatie aproape obligatorie

New Orleans este unul dintre cele mai fascinante orase din lume. Avand influente din Africa, Europa si Caraibe, aici vei gasi un amestec unic de mancare, cultura si muzica. Atunci cand vine vorba despre experiente de neuitat, viata de noapte a orasului este demna de luat in seama. Vei ramane cu amintiri unice din Jackson Square, gradina zoologica Audubon, strada Bourbon si muzeul national dedicat celui de-al doilea razboi mondial.

Jackson Square

Jackson Square a servit drept piata publica inca de la infiintarea orasului New Orleans. In prezent, este unul dintre centrele principale ale cartierelor franceze. Vei avea sansa sa patrunzi adanc in istoria orasului, vizitand Presbytere, Cabildo, catedrala St. Louis si cladirea Pontalba. Aici vei gasi muzicanti si alti performeri stradali, care ii distreaza pe vizitatori, in jurul perimetrului pietei.

Jackson_Square

Strada Bourbon

Strada Bourbon este cea mai faimoasa strada din New Orleans. Aici se inghesuie numerosi turisti care vin sa savureze un cocktail si sa asculte muzica. Pe strada Bourbon se afla numeroase hoteluri, baruri si cluburi, de la cele mai elegante pana la cele mai galagioase. Pe cat de ieftina si murdara poate parea, atitudinea “laissez-fair” a acestui oras este cu adevarat exceptionala.

bourbon street

Muzeul national al celui de-al doilea razboi mondial

Muzeul national dedicat celui de-al doilea razboi mondial este singurul muzeu de acest fel din SUA, care spune povestea acestei tari fascinante din timpul razboiului. Suprafata sa este de peste 7400 metri patrati si aici gasesti teatre in miniatura, arme, vehicule, ambarcatiuni si peste 6500 de artefacte.

national museum

 Gradina zoologica Audubon

Gradina zoologica Audubon este una dintre gradinile zoologice de top din America, aici traind animale exotice in habitatul lor natural. Ea este un adevarat simbol al orasului si una dintre atractiile sale principale este mlastina Louisiana, unde traiesc ursi bruni, nutrii si aligatori.  Gradina zoologica Audubon este locul ideal de vizitat daca ai copii, acestia ramand ocupati timp de ore intregi.

Audubon

O vizita in orasul New Orleans nu se reduce la intrebari legate de cat de scumpe sunt lucrurile aici sau ce poti cumpara. Inseamna o companie placuta si o experienta de neuitat, care iti vor ramane in minte pentru multa vreme de acum inainte.

Booking.com Tururile TukTuk
uganda

Expediție în Uganda: Margherita Peak/Safari cu jeepul și barca

From1,900 Euro
12 zile
Availability : 24 ianuarie - 4 februarie 2020
0

Safari și plajă în Kenya

From1,780 Euro
11 zile / 10 nopți
Availability : Oricând (tur cu plecare fixă: 20 - 31 august 2018)
0

Descoperă Chiang Mai, frumoasa regiune din nordul Thailandei!

From940 Euro
8 zile / 7 nopți
Availability : oricând (tur fix: 3-10 noiembrie 2018)
0
1 2

About the author

TukTuk guy

Urcă în TukTuk! Oriunde te duc!

Add Comment

Click here to post a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.Booking.com

Urmărește-ne pe Facebook!