Hoteluri cool

Luxoasa Casa Angelina, de pe Coasta Amalfi

Casa Angelina, aflata in micul, dar pitorescul oras Praiano, de pe coasta Amalfi, este un hotel incantator, unde poti profita de frumusetea acestei magnifice parti a Italiei. Drumul pana la Praiano este un rasfat in sine, oferindu-ti sansa de a admira privelistile magnifice ale marii, pana ajungi la Casa Angelina.

Hotelul dispune de 43 de camere si apartamente, cea mai cautata fiind cea cu balconul din care poti admira atat oceanul cat si muntele. Cei care doresc sa traiasca o experienta cu adevarat unica sunt asteptati in camerele Eaudesea Experience. Aflate pe plaja, acestea sunt de fapt foste locuinte ale pescarilor, in prezent refugii private, unde ai la dispozitie chiar si majordom.

Printre atractiile hotelului se numara un restaurant elegant, doua piscine si spatiile decorate cu lucrari de arta contemporana, printre care sticla venetiana, sculpturi in bronz si picturi in ulei.

Oaspetii de la Casa Angelina pot profita de frumusetea insoritei Mari Mediterane pe plaja privata La Gavitella, unde se poate ajunge cu ajutorul unui lift din sticla si dupa ce cobori 200 de trepte. Cei care nu vor doar sa stea la soare sorbind cocktailuri reci, au la dispozitie o intreaga flota de ambarcatiuni gata sa ii duca in largul marii.

Cel mai apropiat aeroport de Casa Angelina este cel din Napoli, la aproximativ o ora si jumatate de mers cu masina, dar cel mai bine se ajunge aici cu iahtul privat, avand grija sa organizezi totul din timp, impreuna cu personalul hotelului.

Booking.com

About the author

TukTuk guy

Urcă în TukTuk! Oriunde te duc!

Add Comment

Click here to post a comment

zoot.ro%20

Booking.com

Fii prietenul nostru pe Facebook!

Clasament concurs ”Adu vara în TukTuk”

Fereastra Albastra, Gozo,...
Voturi: 1014
Tenerife
Voturi: 824
Apus pe plaja Otres 2 din...
Voturi: 329
La mare- Cazino Constanta...
Voturi: 154
În neantul sălbatic din...
Voturi: 94