Hoteluri cool

Luxoasa Casa Angelina, de pe Coasta Amalfi

Casa Angelina, aflata in micul, dar pitorescul oras Praiano, de pe coasta Amalfi, este un hotel incantator, unde poti profita de frumusetea acestei magnifice parti a Italiei. Drumul pana la Praiano este un rasfat in sine, oferindu-ti sansa de a admira privelistile magnifice ale marii, pana ajungi la Casa Angelina.

Hotelul dispune de 43 de camere si apartamente, cea mai cautata fiind cea cu balconul din care poti admira atat oceanul cat si muntele. Cei care doresc sa traiasca o experienta cu adevarat unica sunt asteptati in camerele Eaudesea Experience. Aflate pe plaja, acestea sunt de fapt foste locuinte ale pescarilor, in prezent refugii private, unde ai la dispozitie chiar si majordom.

Printre atractiile hotelului se numara un restaurant elegant, doua piscine si spatiile decorate cu lucrari de arta contemporana, printre care sticla venetiana, sculpturi in bronz si picturi in ulei.

Oaspetii de la Casa Angelina pot profita de frumusetea insoritei Mari Mediterane pe plaja privata La Gavitella, unde se poate ajunge cu ajutorul unui lift din sticla si dupa ce cobori 200 de trepte. Cei care nu vor doar sa stea la soare sorbind cocktailuri reci, au la dispozitie o intreaga flota de ambarcatiuni gata sa ii duca in largul marii.

Cel mai apropiat aeroport de Casa Angelina este cel din Napoli, la aproximativ o ora si jumatate de mers cu masina, dar cel mai bine se ajunge aici cu iahtul privat, avand grija sa organizezi totul din timp, impreuna cu personalul hotelului.

Booking.com

About the author

TukTuk driver

Urcă în TukTuk! Oriunde te duc!

Add Comment

Click here to post a comment

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.



Booking.com




Urmărește-ne pe Facebook!

Newsletter

Newsletter Form (#1)

Abonează-te la Newsletter-ul TukTuk!

Lumea e a ta!

Fii la curent cu cele mai recente noutăți și informații din zona de turism și călătorie!


Newsletter

Newsletter Form (#1)

Abonează-te la Newsletter-ul TukTuk!

Lumea e a ta!

Fii la curent cu cele mai recente noutăți și informații din zona de turism și călătorie!